Accident vascular cerebral

O persoana care a suferit un episod de AVC (atac vascular cerebral) poate ramane cu anumite sechele care in timp se mai pot ameliora, depinzand de capacitatea de autovindecare a persoanei respective. Bineinteles ca la acest lucru contribuie si varsta, alte boli asociate, medicatia specifica, programele de recuperare etc. In cazul AVC-ului factorii de risc influentabili in preventia unei recurente sunt controlul hipertensiunii arteriale si a fibrilatiei atriale, a nivelului de colesterol sanguin, controlul diabetului zaharat, fumatului (activ sau pasiv), consumului de alcool, lipsa activitaii fizice, obezitatea si dieta nesanatoasa.
Membrii familiei trebuie educati pentru a juca un rol de sustinere si a ajuta pacientul in recuperare si in a duce o viata normala atat cat este posibil. Principalele progrese in cadrul recuperarii se fac in primele zile si saptamani pana la aprox. 6 luni, cu putine sanse de imbunatatire dupa aceasta perioada. Totusi, sunt cunoscute cazuri in care recuperarea a durat cativa ani, recastigand si imbunatatind abilitati ca scrisul, mersul, alergatul, vorbitul. Recuperarea completa este destul de rara, dar nu imposibila. O dieta corecta si exercitiile ajuta creierul intr-o recuperare mai buna.
Puteti incepe cu consumul de Protect 4 Life 3x1tb/zi

Sau

 Pentru un  usor accident cerebral se  poate consuma Triple-Potency Lecithin 1 caps pe zi sau Super Soya Lecithin  3 capsule gelatinoase pe zi, în timpul meselor sau după masă, timp de 2- 3 luni apoi Protect 4 Life 3x1 tb pe zi .

Sau

Pentru  hemoragie cerebroencefalitica se poate incerca cu urmatoarea formula: Triple-Potency Lecithin 1cps/zi in timpul mesei sau dupa masa, Protect 4 Life  3x1tb/zi si Mega B Complex 1tb/zi. 

Sau

Pentru post AVC ischemic este indicată administrarea de Resveratrol Plus pentru funcționarea adecvată a sistemului cardiovascular, scăderea nivelului colesterolului, Mega B Complex 1cps/zi timp de 3 luni, pentru troficitatea sistemului nervos, Super Soya Lecithin, deasemenea benefic în refacerea sistemului nervos 2x1/zi, Omega 3 2x1 cps/zi și Garlic Caps 2x1 cps/zi ca antihipertensiv și hipocolesterolemiant.

Sau

Semipareza la mana dreapta Recomand MegaProtect 4 Life (contine Gingko biloba), Coenzima Q10 - sublingual ,Cholestone(contine usturoi, pectina din mar etc.) cu rol in scaderea colesterolului.

Sau

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Noni Sirop 1-1-1 linguri de sirop
Rhodiolin 1-1-1
Omega 3 1-1-1
Mega qProtect 1-1-1
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.