Acnee

Pentru aceasta afectiune (agnee ) folositi Ocean21  2x1lingura/zi, sau Garlic Caps  3x1cps/zi,  Digestive Enzyme 2x1tb/zi in timpul meselor,  Full Spectrum 1tb/zi.Acestea se folosesc impreuna cu o igiena locala corespunzatoare.

Sau

Tratamentul acneei rozacee presupune evitarea factorilor favorizanti printre care expunerea la soare, fumatul, consumul de alcool, alimente fierbinti, condimentate, contactul cu apa foarte rece sau calda, temperaturi crescute ale mediului ambiant, precum si o igiena corespunzatoare a tegumentului, alternate cu un tratament dermatologic de specialitate, precum si unele produse CaliVita cum ar fi: Ocean21  1 lingura de 2 ori pe zi, precum si Virago 2x1tb/zi  sau Imunaid 3x1 capsule zilnic.

Sau

Acneea apare cand la nivelul foliculilor apare un blocaj. Aceasta poate avea cauze ereditare, hormonale, inflamatia sau iritatia pielii, stressul, hiperreactivitatea glandelor sebacee, acumularea de celule moarte, bacterii la nivelul porilor, folosirea de hormoni anabolizanti, expunerea la diverse subst. chimice (de ex. clor). Se pare ca o dieta bogata in lapte, branzeturi cremoase, paine alba si zahar rafinat cresc sansele de a produce acnee. De asemenea si hipovitaminoza A si E. Pentru rezolvarea acestei probleme trebuie avuta in vedere o igiena locala corespunzatoare, folositi Hand and Body Lotion zilnic, dupa baie, Vitamin E 1/2cps/zi si Beta Carotene 1cps/zi. 

Sau
 

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Liquid Chlorophyll 1-1-1 lingurita
Oregano Oil 4-4-4 picaturi
Beta Carotene 1-0-1
Vitamina E 1-0-0
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.