Anemie

Pentru pacientii cu anemie aplastica, unele precautii se impun in viata cotidiana:
- Protejarea impotriva infectiilor – prin spalarea frecventa a mainilor cu sapun antiseptic si prin evitarea contactului cu alti bolnavi.
- Evitarea lamelor, cutitelor sau altor instrumente taioase. Intrucat anemia aplastica este asociata cu un numar scazut de plachete sangvine, tulburarile de coagulare sunt frecvente. Prin urmare, trebuie evitate pe cat posibil pierderile de sange. Din aceleasi motive se recomanda alegerea unei periute de dinti cu peri moi si evitarea sporturilor de contact.
- Evitarea exercitiilor fizice prea solicitante. In cazul unei anemii prelungite, din cauza transportului deficitar de oxigen, inima este suprasolicitata. De aceea, este important ca inima sa fie menajata.
 Dintre produsele CaliVita, de ajutor pot fi un produs Vital conform cu grupa sanguina, Noni Liquid 2x1lingura/zi sau Noni caps 2x1/zi si Vitamina E 1cps/zi

Sau

Dintre produsele CaliVita poate  fi consumat  Lion Kids, acesta continand mai multe vitamine si minerale care pot substitui astfel de carente. Se consuma 3x1tb masticabila/zi. Apoi, sa repete analizele peste cca 3 luni.De asemenea, pentru a preveni anemia este necesara consumarea de alimente bogate in fier precum carnea, pestele, ficatul, carnea de pasare, ouale, legumele cu frunze verzi, dovleac, spanac, cartofii dulci, fasolea uscata, cereale sau fructe proaspete, adaugarea unei cantitati mari de frunze verzi la supe.

Sau

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Ocean 21 1-1-0 linguri de sirop
Power Mins 0-1-1
Iron Plus 0-0-1
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.