Antiparazitar (impotriva parazitilor intestinali)

Pentru stafilococ auriu folositi pentru inceput  Pure Yucca 3x1 cps/zi 1cutie (este foarte importantă creşterea consumului de lichide; prin urmare, capsulele trebuie administrate cu 1-2 pahare mari de apă. Trebuie să consumăm 2-3 litri de lichide zilnic, pentru a facilita eliminarea reziduurilor din organism), apoi ImmunAid 3x1 cps/zi, Full Spectrum 3x1 cps/zi si Ocean 21 2x2 linguri/zi, apoi Virago 3x1 cps/zi, C1000 1tb/zi si Liquid Chlorophyll 1 linguriţă diluată în apă sau ceai sau chiar concentrată, zilnic.

Sau

Trebuie sa urmariti cu atentie reactiile copiilor pentru a putea intrerupe sau micsora doza daca le este rau. 
ParaProtex-ul este recomandat impotriva parazitilor intestinali, iar la copii se administreaza astfel : timp de cateva zile, ½ tableta pe stomacul gol, numai inainte de culcare.
Dupa cateva zile, tot atunci, inca o ½ tableta, timp de doua saptamani. Daca aceasta ar cauza brusc o stare de rau, trebuie sa revenim la o ½ tableta pe zi. Dupa trecerea a doua saptamani, introducem si cea de a treia ½ de tableta, dimineata, pe stomacul gol, pana la sfarsitul celei de a treia saptamani, apoi urmeaza inca o ½ tablet zilnic, tot dimineata. Administrarea tabletelor necesita consumul unei cantitati mari de lichide (1,5 -2 litri de apa zilnic). Dupa 3-4 saptamani, daca nu apare criza puternica de vindecare, se poate trece si la administrarea celei de a 3-a tablete, mai precis ½ din aceasta, apoi cealalta jumatate de tableta, dar ultimele doua trebuie consumate in timpul meselor principale, nu pe stomacul gol, cu ajutorul tabletei facilitandu-se si digestia.

Sau

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Garlic Caps 1-1-1
Meal Time 1-1-1
Oregano Oil 4-4-4 pic - adulti; 2-2-2 pic - copii; diluate intr-o lingura de apa
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.