Anxietate

Pentru cresterea cantitatii de serotonina, luati Rhodiolin si Noni. Acestea au rol in combaterea anxietatii, a tulburarilor de somn si a tulburarilor obsesiv-compulsive.

Sau

Va recomand  sa consumati Rhodiolin (supliment alimentar exceptional, antidepresiv bland, cu continut de zinc si extract de Rhodiola rosea) si Stress Management (complexul vitaminic B). Acestea reduc influentele stresului asupra inimii, normalizand bataile neregulate (aritmia) si ajuta la prevenirea si tratarea tulburarilor neurologice si psihice. Va sfatuiesc sa inlaturati factorii de stres care va produc stari de depresie, sa aveti o alimentatie adecvata si, daca este cazul, sa reduceti consumul de cafea si tutun.

Sau

Anxietate  sau in cazuri de atacuri de panica,insomnie, rau general . Va recomand Rhodiolin (un super extract din trandafiri salbatici ) si Noni Sirop  ( cu efecte miraculoase in intarirea sistemului nervos si imunitar).

Sau

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Rhodiolin 2-1-1
Melatonin 0-0-1
Mega B complex 1-0-0
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.