Artrita (de tip uric, guta )

 Periartrita - Produsul CaliVita Shark Aid ce contine cartilajul de rechin uscat si macinat, are întradevăr unele proprietăți antiinflamatoare și de regenerare a cartilajelor. Se administrează de 3x1tb/zi, timp de câteva luni, împreună cu White Willow 3x1cps/zi (dacă nu sunteți sensibilă la acidul salicilic).

Sau

Tratament pentru gonartroza -Vitamina C, care este un bun antioxidant natural -citrice, macese, patrunjel, broccoli etc.Zenthonic un sirop exceptional pentru detoxifiere, pentru sustinerea sistemului osteoarticular. Joint Protex - un foarte bun antiinflamator. Aceste produse sunt 100% naturale si se gasesc doar in farmacii cu circuit inchis.

Sau

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Detox Patch 1 plasture/noapte ( se aplcia pe talpa )
Liquid Chlorophyll 1-0-1 (lingurita de sirop intr-un pahar cu apa)
qProtect 1-0-0
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.