Artrita de tip uric, guta

  Periartrita - Produsul CaliVita Shark Aid ce contine cartilajul de rechin uscat si macinat, are întradevăr unele proprietăți antiinflamatoare și de regenerare a cartilajelor. Se administrează de 3x1tb/zi, timp de câteva luni, împreună cu White Willow 3x1cps/zi (dacă nu sunteți sensibilă la acidul salicilic).

Sau

In cazul in care trosnesc foarte tare articulatiile.Pentru ameliorarea simptomelor , va rog sa va administrati cate 6 capsule pe zi din produsul Joint Protex, special conceput pentru mentinerea sanatatii articulatiilor. Ingredientele naturale din acest supliment protejeaza cartilajele si tesuturile conjunctive, reduc durerile la nivelul articulatiilor si inflamatia muschilor, astfel incat sa optimizeze functiile articulatiilor si circulatia sanguina, imbunatatind mobilitatea si flexibilitatea acestora.

Sau

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Liquid Chlorophyll 1-0-1
Evening Primrose Oil 0-1-1
Super Soya Lecithin 1-1-0
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.