Artroza

In cazul coxartrozei folositi Joint Protex 3x1tb/zi asociat cu Bee Power 1cps/zi timp de 2-3 luni apoi Super Soya Lecithin 3x1caps pe zi sau Triple Potency Lecithin 1 cps/zi.
Sau

Pentru dureri mari din cauza coxartrozei -este util un regim alimentar bazat pe vitamina C- este un bun antioxidant natural ,Zenthonic -sirop exceptional pentru detoxifiere si pentru sustinerea sistemului osteoarticular si Joint Protex - un foarte bun antiinflamator.

Sau

Tratament pentru chist sinovial-chistul sinovial e o afectiune a membranei tenosinoviale ce captuseste suprafetele articulare. In regenerarea acestei membrane un rol deosebit de important il au condroitin-sulfatul si glucosamin-sulfatul, precum si sarurile de siliciu, enzime si substante ce au rolul de a reface articulatia pe interior, precum si de protectie ligamentara, periarticulara. Toate aceste substante le gasiti in preparatul natural Joint Protex care, administrat 2 capsule pe zi, timp de sase luni, va va reduce riscul de recidiva a afectiunii tenosinoviale pe articulatia ce deja a fost lezata. Aceste leziuni sunt un punct de plecare pentru recidivarea chistului tenosinovial.

Sau

Urmatorul tratament naturist, care este benefic atat pentru persoanele active cat si pentru cele in varsta. este format din Joint Protex, Shark Aid, dupa care se continua cu Evening Primose Oil - toate se iau cu 30 de minute inainte de masa, cu un pahar de apa plata. Acestea sunt  produse naturale au puritate 100%.Acest tratament este benefic in scolioza, spondiloza, spondilita, osteoartrite, hernie de disc,discopatii, inflamatiile articulatiilor si afectiuni reumatice, crampe musculare, intinderi de ligamente si muschi, crampe, dureri ale articulatiilor genunchiului si pentru asa-numitele "dureri de crestere" ale adolescentilor. 

Sau

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Shark Aid 1-1-1
Joint Protex 1-1-1
Strong Bones 100 0-0-1
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.