Atac de panica

Produsele recomandate pentru atac de panica  sunt : Noni Liquid 2 linguri pe zi sau  Noni Capsule  2  cps pe zi si  Rhodiolin 3x1cps/zi (timp de 2 luni ,cu câteva zile înainte de întrerupere reduceti doza, apoi pauzã 1-2 luni). New Life se administreaza 2 tb/zi în timpul meselor. Produsele nu se iau deodata, ci la interval de 1-2 ore între ele.

Sau

Puteti consuma Rhodiolin(Rhodiolinul nu are nici un fel de contraindicatii sau efecte adverse.)  2x1cps/zi timp de 2 luni cu o reducere a dozei in ultima saptamana de administrare si cu pauza 1-2luni si Stress management 3x1tb/zi.Concomitent mai puteti consuma Panax Ginseng 2x1 tb/zi.

Sau

Tratament pentru depresie Rhodiolin-ul este recomandat pentru o perioada de 3 luni cu pauza 1-2 luni (dupa care se poate relua) deoarece in timp apare o asa numita "dependenta" la ingredientele acestuia, iar raspunsul initial scade (nu mai are aceeasi intensitate). Full-spectrum si  Super CoQ10 1cps/zi, timp mai indelungat.

Sau

Un tratament eficient pentru reducerea atacurilor de panica si chiar disparitia lor, va recomand cu caldura produsele urmatoare:Rhodilin, Coenzima Q10, Panax Ginseng, Noni.

Sau

Ca suplimente naturale va recomand: Stress Management B Complex (2 pe zi, dimineata si la pranz), Panax Ginseng (1 pe zi, la pranz),Rhodiolin (2 pe zi, dimineata si seara la ora 17) si Melatonina (un comprimat seara, inainte de culcare). Sunt preparate  naturale si au o puternica activitate antioxidanta.

Sau

Psihoza discordanta. Va recomand doua produse naturale 100%: Rhodiolin ( Rhodiola Rosea, este considerata in Asia planta sacra, datorita calitatilor terapeutice unice, fiind echilibrator exceptional al sistemului nervos) cate 3 pastile pe zi, administrate cu 30-40 de minute inainte de masa. Rhodiolinul nu creeaza dependenta si nu are efecte secundare.  Si Ocean 21 (Ocean 21 este un sirop superconcentrat din extracte de alge marine si frunze de aloe vera, recomandat pentru intarirea sistemului nervos si a sistemului imunitar ) sunt recomandate 3 linguri zilnic, cu o jumatate de ora inainte de masa.

Sau

 

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Super CoQ10 Plus 1-1-1 dupa masa
Noni Sirop 1-1-1 lingura/zi inainte de masa
Rhodiolin 1-1-1 /zi dupa masa
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.