Ateroscleroza

Pentru a preintampina o evolutie nefavorabila a aterosclerozei va recomand o dieta rationala hipolipidica, hipoglucidica si hipocalorica, care combate obezitatea; eliminarea factorilor de risc: alcoolul, tutunul, tensiunea arteriala, colesterolul. Miscarea si sportul sunt, de asemenea, foarte importante. Toate acestea impreuna cu Garlic Caps 3x1cps/zi, Triple Potency Lecithin 2x1cps/zi si Cholestone 3x1tb/zi.

Sau

Pentru hemoragii cerebrale, ateroscleroză - puteţi lua Protect 4 Life 3x1 tb pe zi sau Mega Protect 4 Life, 1 tb pe zi cu Green Care 3x1 tb pe zi sau Liquid Chlorophyll.

Sau

Ateroscleroza la trunchiul cerebral  -  Pentru persoanele in varsta si pentru o mai buna circulatie sanguina, exista suplimentul alimentar Ginkgo XC, care este recomandat printre altele si pentru mentinerea functiilor cerebrale la varstnici. Se administreaza 1tb/zi (atentie la persoanele care sufera de diabet sau probleme de coagulare a sangelui!). De asemenea, pentru persoanele in varsta, pentru a suplimenta necesarul de vitamine si minerale ,consumati Senior Formula 2x1 tb/zi si Omega 3 2x1cps/zi.

Sau

Ateroscleroza cerebrala -Ateroscleroza constituie un factor de risc pentru aparitia afectiunilor cardiovasculare, cerebrale, periferice, precum si a complicatiilor acestora, cu atat mai mult cu cat sunt crescute glicemia, colesterolul  sau greutatea corporala. Trebuie sa tineti seama de cateva lucruri esentiale. In primul rand, regimul igienodietetic are un rol primordial: odihniti-va bine, asigurati-va un somn linistit, evitati stresul, deoarece acesta deregleaza metabolismul lipidic, proteic si glucidic, avand ca rezultat formarea de ateroame care se depun la nivelul vaselor sanguine, ingustand lumenul acestora, cu consecinte grave ( tulburari de ritm cardiac, hipertensiune arteriala, accidente vasculare cerebrale, retinopatii diabetice, insuficienta circulatorie periferica etc ). Alimentatia sa fie echilibrata, evitand excesele alimentare (sare, grasimi, dulciuri), alcoolul, tutunul. In al doilea rand, trebuie sa ajutati organismul pentru a combate starile de oboseala, insomniile, durerile de cap, ametelile, scaderea memoriei, labilitatea psihica. In acest context, va recomand sa folositi: Rhodiolin - 3 capsule/zi, Mega Protect 4 Life - 2 capsule/zi,Cholestone -2 capsule/zi si Noni sirop - 2 linguri pe zi. Dupa o cura cu aceste produse este bine sa verificati glicemia, colesterolul.

Sau

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Omega 3 1-0-1
Resveratrol Plus 0-1-0
qProtect 1-1-0
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.