AVC - acident vascular cerebral

O persoana care a suferit un episod de AVC (atac vascular cerebral) poate ramane cu anumite sechele care in timp se mai pot ameliora, depinzand de capacitatea de autovindecare a persoanei respective. Bineinteles ca la acest lucru contribuie si varsta, alte boli asociate, medicatia specifica, programele de recuperare etc. In cazul AVC-ului factorii de risc influentabili in preventia unei recurente sunt controlul hipertensiunii arteriale si a fibrilatiei atriale, a nivelului de colesterol sanguin, controlul diabetului zaharat, fumatului (activ sau pasiv), consumului de alcool, lipsa activitaii fizice, obezitatea si dieta nesanatoasa. O dieta corecta si exercitiile ajuta creierul intr-o recuperare mai buna.
Se poate incepe cu consumul de Protect 4 Life 3x1tb/zi sau Mega Protect 4 Life asociat cu Triple Potency Lecithin sau Super Soya Lecithin 2x1 cps/zi.

Sau

Paralizie .Pentru aceasta afectiune deosebit de grava va recomand urmatoarele: 1. Bai generale ; 2. Frictiuni ale coloanei vertebrale; 3. Intern: Rhodiolin, Mega Protect 4 Life, Panax, Ginseng si Cholestone. Se face multa gimnastica de recuperare, se recomanda o alimentatie cat mai naturala, cu includerea sucurilor din legume si fructe preparate proaspat.

Sau

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Noni Sirop 1-1-1 lingurite
Rhodiolin 1-1-1
Omega 3 1-1-1
Mega qProtect 1-1-0
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.