Cancer de col uterin

Etiologia cervicitei( rana pe col)este variabila, cel mai frecvent fiind determinata de:infectia cu Chlamydia trachomatis, infectia cu Tricomonas vaginalis, asocierea Tricomonas cu Candida, Neisseria gonorrheae (gonococul), Herpex simplex, virusul papilloma uman (HPV). Alte cauze mai rare sunt: micozele, sifilisul, tuberculoza, mycoplasma.Tratamentul cervicitei cronice se face in doua etape. Prima etapa consta intr-un tratament medical, care este unul etiologic, ce are scopul de a eradica infectia. In urmatoarea etapa se utilizeaza o procedura chirurgicala, care poate fi:, electrocauterizarea, crioterapia, terapia cu laser, excizia cu ansa diatermica (electrorezectia), conizatia, amputatia de col. Tratamentul medical are ca scop, in primul rand eradicarea infectiei; in functie de agentul etiologic depistat si de rezultatul antibiogramei se va efectua un tratament local (cu ovule) si daca e cazul, si un tratament cu antibiotice sau antifungice pe cale orala. Daca in urma acestui tratament problema nu dispare, se recomanda unul din tratamentele chirurgicale.

Sau

Tumora ovariana chistica voluminoasa . Oamenii de stiinta au dovedit ca celula canceroasa are un metabolism celular specific. In timp ce celula normala utilizeaza strict numai moleculele de hrana necesare, celula canceroasa este foarte lacoma si foloseste toata cantitatea de elemente nutritive care-i sta la dispozitie. Aceasta lacomie poate sa-i cauzeze moartea. Astfel a fost realizat produsul Culevit, care contine substante intr-o anumita proportie pentru ca compozitia acestuia  sa fie eficient.Ttratament este: Culevit, Noni Liquid sau Noni capsule, Rhodiolin si Protect 4 Life.

Sau

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Omega 3 1-0-1
Noni Sirop 1-1-1 linguri de sirop cu 1/2h inainte de masa
Rhodiolin 1-1-1
Shark Aid 1-1-1
Bioharmonex 3 1-0-0 programul imun
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.