Cancer de colon

Pentru a preveni cancerul de colon puteti consuma sistematic de Smokerade 2x1tb/zi, sau Shark AId 2x1tb/zi sau Culevit 2x1tb/zi

In cazul cancerului de colon se recomanda administrarea de Culevit cate 14-16cps/zi, cate 1cps/ora, iar seara inainte de culcare 2cps. asociat cu Liver Aid pt protejarea ficatului si un Vital( 0 ,A,AB,B ) Iin functie de grupa sanguina.

Sau

Cancer de colon .In urma tratamentului cu citostatice, pentru stoparea invaziei celulelor tumorale in restul organismului, sunt distruse, pe langa celulele tumorale, si celule sanatoase. Tratamentul citostatic este util, dar foarte agresiv, ducand la scaderea imunitatii organismului, favorizand astfel aparitia anemiei, a diverselor infectii, a starii de oboseala cronica si a unei stari generale alterate. Pentru a preveni diversele complicatii care pot aparea, este recomandat administrarea, concomitent, a unui tratament antiinflamator, antitumoral (impotriva diverselor recidive metastatice), care detoxifica organismul, dar, in principal, detoxifica si colonul. Va recomand administrarea de Polinesian Noni Liquid, Shark Aid un antitumoral natural veritabil . In paralel, va recomand o alimentatie cat mai sanatoasa, evitand, in special, consumul de carne rosie, alimentele rafinate etc.

Sau

Tumora pe colon.Culevit - 6 capsule pe zi, Noni Polinesian - 4 linguri pe zi, Pure Yucca - 3 capsule pe zi. Sper ca acest tratament sa va ajute sa treceti peste aceasta grea incercare.

Sau

 

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Shark Aid 3-3-3 3 luni apoi 2-2-2 pe termen indelungat
Omega 3 1-1-1
Noni Sirop 6 luni 1 lingurita/ora, de la 6-22
Digestive Enzymes 1-1-1
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.