Cancer de ficat

Pentru cancer la ficat folositi Culevit cate 14-16cps/zi, cate 1cps/ora, iar seara inainte de culcare 2cps si Liver Aid 3x1cps/zi si Noni Liquid sau Caps 1lingura dimineata si una seara sau 3x1cps/zi.

Sau

 Dintre suplimentele alimentare CaliVita pentru cancer la ficat  puteti incerca cu Shark Aid 3x2tb/zi daca tumora este circumscrisa, bine delimitata, deoarece cartilajul de rechin previne formarea de noi vase de sange (nu trebuie consumat inainte si dupa operatii) sau Culevit cate 14-16tb/zi, 1tb/ora, iar seara inainte de culcare 2tb in caz de cancer difuz. De asemenea acestea se pot asocia cu un antioxidant puternic, ca de exemplu Smokerade 3x1tb/zi. De mentionat ca aceste suplimente alimentare nu tin locul vreunui tratament indicat de catre medicul specialist, ele fiind folosite doar ca adjuvant al terapiei indicate in cadrul acestei afectiuni.

Sau

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Liver Aid 0-0-1
Noni Sirop 2-2-2 linguri de sirop
Shark Aid 1-1-1
Aquarion apa alcalina, pe termen lung
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.