Candidoza interna/externa (care afecteaza transpiratia si picioarele)

Pentru candidoza incercati o detoxifiere a organismului cu Liquid Chlorophyll 2x1 linguri pe zi urmat de Acidophilus sau Ac-Zymes 2x1 tb pe zi (2-3 luni) asociat cu Beta caroten 1-2 tb/zi ,pentru a ajuta la regenerarea celulelor afectate ,urmat de Virago sau Immunaid 1tb pe zi pt intarirea sistemului imunitar, eventual puteti asocia si Garlic Caps 3x1cps/zi.Aceasta schema ar trebui repetata de 2-3 ori pe an pana la disparitia candidozei.Un lucru foarte important este ca ambii parteneri sa urmeze un tratament.

Aceasta schema ar trebui repetata de 2-3 ori pe an pana la disparitia candidozei.

Sau

Dintre produsele CaliVita pentru transpiratie , de ajutor ar putea fi Rhodiolin 3x1cps/zi (ATENTIE - Rhodiolinul se administreaza maxim 2 luni, apoi treptat se reduce doza), Stress management 3x1/ zi si Ocean21 2linguri de 2x1/zi sau Liquid Chlorophyll 1lingurita/zi
Tratamentul de 10 zile NU este suficient, acesta trebuie urmat o perioada mai indelungata de timp.

Sau

 Candida albicans -  Dintre produsele Calivita folositi Pro Bio Balance 1tb/zi sau Ac-Zymes sau Acidophilus with Psyllium 1cps/zi pe stomacul gol pentru refacerea florei intestinale, Oregano Oil 4 picaturi de 3 ori pe zi intr-o lingura de apa sau suc de fructe.

Sau

Candida in gat - S-au obtinut rezultate cu:Paraprotex si Virago (cate 3-6 tablete zilnic, in functie de gravitate).

Sau

Candida Albicans localizata pe piele si pe mucoase . Va recomand produsele: Paraprotex -3 capsule pe zi, Noni lichid - 3 linguri pe zi si Garlic Caps  - 3 capsule pe zi.

Sau

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Acidophilus With Psyllium 2-2-2 (30 zile, apoi 1-1-1)
Oregano Oil 4-4-4 picaturi - adulti
Liquid Chlorophyll 1-0-1 (linguri de sirop intr-un pahar cu apa)
Evening Primrose Oil 1-0-1 inainte de masa
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.