Cataracta

 Cataracta reprezinta opacifierea cristalinului, totala sau partiala, fapt care impiedica trecerea luminii catre retina. Din pacate nu exista nici un tratament in afara de cel chirurgical pentru tratarea acestei afectiuni. Netratat, cortexul cataractei se poate lichefia si poate produce inflamatie sau chiar rupere. Tratamentul chirurgical este necesar doar in cazul in care tulburarile vizuale sunt grave si influenteaza desfasurarea normala a activitatilor cotidiene. Pentru o conduita terapeutica corecta va recomand sa va adresati unui medic specialist oftalmolog.
Pentru intarirea sistemului imunitar, preoperator, consumati ImmunAid 3x1 cps/zi si Noni Liquid 2 linguri pe zi sau  Noni Capsule  2  cps pe zi.
Postoperator consumati Liquid Chlorophyll o linguriţă diluată în apă sau ceai sau chiar concentrată, zilnic, Lutein 1cps/zi si Arginine Plus 1tb/zi (nu este recomandata diabeticilor).

Sau

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Lutein 1-1-0 (10 zile, apoi 1-0-0)
Beta Carotene 1-0-0
Ginkgo XC, ginkgo biloba 1-0-0
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.