Chelie (prevenire)

Pentru caderea parului puteti folosi un produs Vital conform cu grupa D-voastra sanguina, Smokerade 3x1tb/zi si Triple Potency Lecithin sau Super Soya Lecithin 2x1cps/zi, dupa care faceti 1-2 luni pauza. In paralel folositi samponul nostru Silk&Shine Shampoo.

Sau

Pentru oxigenarea creierului si  caderea parul - Produsul CaliVita benefic pentru aceasta problema  este Ginkgo XC si se administreaza 1tb/zi. Acesta poate contribui la functionarea normala a sistemului circulator, un flux sanguin corespunzator, contribuind astfel la alimentarea celulelor cu oxigen si nutrienti, imbunatatirea memoriei, cresterea capacitatii intelectuale, imbunatatirea capacitatii de concentrare. Pe langa acesta, de ajutor poate fi Resveratrol Plus administrat 1cps/zi si samponul Silk & Shine.

Sau

Nu creste deloc parul dupa chimioterapie.Va recomand un tratament  care sa actioneze ca detoxifiant, dar si ca tratament direct asupra cauzelor problemelor cauzate de cancer. In acest caz va recomand Culevit, Q10 si siropul Zenthoic.

Sau

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Mega B complex 0-1-0
Pro Selenium 0-0-1
Oregano Oil 2 - 4 picaturi in sampon
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.