Colecistita (fara pietre) - inflamatie vezica biliara

Pentru Colecistita cu pietre la colecis.

Se considera ca alimentatia saraca in fibre si bogata in colesterol si fainoase ar contribui la formarea calculilor biliari. Alti factori de risc cuprind scaderea ponderala rapida, constipatia, numarul redus de mese pe zi, alimentatia saraca in peste, folati, magneziu, calciu si vitamina C. Pe de alta parte, vinul si painea din cereale integrale pot reduce riscul de litiaza biliara. Se pare ca, consumul de ulei de masline si suc de lamai, grapefuit si mere ar fi benefic in eliminarea calculilor biliari.

Dintre produsele CaliVita incercati Super Soya Lecithin 2x1cps/zi dupa mese, Digest Ease, Nopalin, Garlic Caps 3x1cps/zi, Cholestone 3x1tb/zi

Sau

Probleme cu fierea, care este ca-m lenesa , cu  namol la fiere -  Pentru aceste  problemele  folositi Digestive Enzymes 2x1tb/zi pentru facilita procesele digestive, Cholestone 3x1cps/zi pentru normalizarea colesterolemiei si Liquid Chlorophyll 1 lingurita diluata in apa sau ceai. Incercati sa evitati alimentele care nu va fac bine, iar dupa ce luati masa nu va culcati. Uleiul de masline este benefic pe stomacul gol, iar citricele cresc aciditatea stomacului.

Sau

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Super Soya Lecithin 1-1-0
White Willow 1-1-1
Liquid Chlorophyll 1-0-1 linguri de sirop intr-un pahar cu apa
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.