Colesterol (scadere)

Pentru scaderea colesterolului folositi Cholestone 3x1tb/zi dupa masa, Super Soya Lecithin sau Triple Potency Lecithin 1cps/zi in timpul mesei si Omega 3 2x1cps/zi, impreuna cu o alimentatie hipocolesterolemianta.

Sau

Pentru valorile ridicate ale colesterolului un produs eficient este Omega 3 2x1cps/zi sau Cholestone 2x1 pe zi combinat cu o vitamina sau multiminerale, de exemplu Full Spectrum 2x1tb/zi.

Sau

Pentru scaderea colesteroluluisi a trigliceridelor incercati cu Resveratrol 1cps/zi, Cholestone 3x1 cps/zi si Omega 3 2x1 cps/zi timp de cca 3 luni, dupa care repetati analizele, luati pauza 1 luna, apoi puteti repeta.

Sau

Pentru scaderea colesterolului este necesara o dieta in mare parte vegetariana, bogata in fibre vegetale, fructe, legume. Se recomanda si pestele, deoarece contine acizi grasi Omega 3. De asemenea, exercitiile fizice, mersul pe jos, inotul, alergarea, pot creste nivelul de colesterol bun - HDL.

Ca medicamente naturale, va recomand atat pentru colesterol : Cholestone, Nopalin, Rhodiolin, care sunt preparate din plante, prin presare la rece in vid. Nopalinul se obtine dintr-un cactus originar din Mexic, SUA, insulele Canare, si are ca efect reglarea colesterolului si trigliceridelor din sange, reduce retentia lichidelor, regleaza glicemia si functiile gastro-intestinale, imbunatateste functiile ficatului, este un bun antioxidant si detoxifiant. Cholestone este obtinut din legume, fructe crescute ecologic, vitamine, minerale cu efect in scaderea colesterolului total si cresterea colesterolului bun (HDL), scaderea trigliceridelor, contine cei mai importanti antioxidanti. Rhodiolinul este obtinut din trandafirul muntilor (Rhodiola rosea), care creste la o altitudine de 3000 m in Asia si reduce efectul nociv al stresului asupra inimii, regleaza ritmul cardiac, creste imunitatea organismului, scade nivelul glicemiei, reduce sau inlatura depresia, imbunatateste memoria, ofera o puternica protectie antioxidanta la nivel celular.

Sau

Dislipidemie .Va pot sugera o alternativa naturista: produsul Cholestone . El include in formula sa ulei de in, usturoi, pectina de mar, lecitina, crom, vitaminele C si E. Dupa o cura cu durata de trei luni, valorile colesterolului si trigliceridelor nu vor fi doar "aproape de limita normala", ci perfect normale.

Sau

Ateromatoza carotidiana si dislipidemie. Aceste afectiunii sunt datorate unor dezechilibre in ceea ce priveste lipidele (adica grasimile) din sange, depozitate in peretii vaselor sanguine. Este periculos faptul ca, daca in viitor aceste grasimi nu se reduc, apare riscul de infarct miocardic. Nivelul lipidelor din sange poate fi redus printr-o alimentatie sanatoasa (fara grasimi animale, albus de ou, viscere), prin exercitiu fizic (30 minute de mers pe jos) si cu ajutorul produsului Cholestone- administrat cate 2 capsule, inaintea fiecarei mese. Printre componentii sai activi, se numara: uleiul de seminte de in, cu efect benefic asupra colesterolului si lipidelor din sange, si pectina de mar, care ajuta la mentinerea unui nivel normal de colesterol si amelioreaza lipidemia.

Sau

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Cholestone 1-1-0
Garlic Caps 1-1-0
Omega 3 1-0-1
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.