Constipatie

 Constipatie la copiilor sub 10 ani.
Recomandarea noastra este o dieta sanatoasa, crestera aportului de lichide (minim 2-3 cani de apa sau suc natural /zi), cresterea aportului de fibre (fructe si legume nedecojite, supele din vegetale, cereale integrale etc), cel putin 3-4 g de fibre la o masa, si probiotice.Poate consuma suplimentul ProbioBalance ca supliment alimentar 1cps/zi timp de 2 saptamani pentru refacerea florei intestinale. Daca dupa toate acestea, in decurs de 3-4 saptamani simptomatologia nu se amelioreaza, consultati un medic specialist pediatru.

Sau

Pentru constipatia cronica, in functie de cauzele care o produc, se pot recomanda urmatoarele medicamente naturale: Acidophilus, Nopalin,Coenzima Q10 sublingual, Noni Liquid sau Capsule . Va doresc multa sanatate si ganduri pozitive.

Sau

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Liquid Chlorophyll 1-0-1 lingurita/zi diluata in 200 ml de apa, inainte de masa sau 1-1-1 lingurita/zi diluata in 200 ml de apa, inainte de masa
Pure Yucca 1-1-1 cu un consum obligatoriu de lichide minim 2L/zi (apa)
Rhodiolin 1-1-1 se asociaza numai in cazul pacientilor cu depresie sau tulburare obsesiv-compulsiva.
Digestive Enzymes 1-1-1 dupa mesele principale ( nu se iau enzime digestive daca nu se serveste masa)
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.