Crestere armonioasa ( copii)

Puteti consuma un produs Vital conform grupei D-voastra sanguine sauFull Spectrum 3x1 tb/zi sau Power Mins 3x1 tb/zi, Chelated Zinc 1 tb/z

Sau

Produsul CaliVita pentru copii este Lion Kids.Acesta contine mai multe vitamine si minerale necesare acestora in perioada de crestere si dezvoltare. Se consuma 1-3tb masticabile/zi.

Sau

Crestere si dezvoltare - Lăptişorul de matcă din produsul Bee Power este un sprijin excelent pentru funcţionarea sănătoasă a sistemului imunitar. Lăptişorul de matcă energizează şi revitalizează organismul şi are un efect general de tonificare şi îmbunătăţirea a performanţei. Poate fi consumat de oricine, indiferent de vârstă şi sex. conţine întregul complex de vitamine B, substanţe de stimulare a creşterii, săruri minerale şi oligoelemente. Este o sursă naturală de acetilcolină pură, conţine minerale, enzime şi 18 tipuri de aminoacizi. Deoarece lăptişorul de matcă este produs din polen, miere şi secreţii faringiene ale albinelor lucrătoare, consumul său nu este recomandat persoanelor alergice la polen şi produse apicole! Dacă, pe parcursul administrării lăptişorului de matcă, apar reacţii alergice, consumul trebuie întrerupt imediat! Se administreaza 1 cps/zi.

Asemanator, pentru copii mai mici, exista suplimentul alimentar Lion Kids cu vitamina C sau  Lion Kids ca  vitamina D .In acest produs au fost incluse vitaminele A, D, E şi C, complexul de vitamine B, precum şi cele mai importante minerale: calciu, fosfor, iod, fier, magneziu, cupru, zinc, mangan şi potasiu. Se administreaza 1-3 cpr masticabile/zi.

Pentru copii sub 6 ani exista suplimentul alimentar Infant Formula, fiind un complex de multivitamine. Se administreaza 1ml/zi in timpul meselor.

Sau

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Lion Kids cu Vitamina D 1-0-0 15 zile din 30, pe termen indelungat
Kids Greens 1-0-0 15 zile din 30, pe termen indelungat
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.