Crestere (stimulator)

Pentru stimularea cresterii in inaltime (a glandei piuitare) poatev fi folosi produsul CaliVita "Natural HGH Support".Produsul  Natural HGH Support si se administreaza 3 tb/zi seara inainte de culcare pe stomacul gol. Pentru sportivi 3 tb/zi dupa fiecare antrenament (maxim 6 tb-deci 2 antrenamente) si 3 tb seara cu o ora inainte de culcare pe stomacul gol. Acest produs nu are efecte secundare, deoarece substantele continute de Natural HGH Support stimuleaza secretia hormonului de crestere si nu il inlocuieste pe acesta printr-o substanta "straina" organismului.

Produsul Natural HGH Support nu este recomandat persoanelor sub 25  de ani, diabeticilor sau celor cu dereglari hormonale!

Sau

 

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Natural Hgh Support 0-0-1 la ora 21 inainte de culcare
Arginine Plus 0-0-1 (inainte de culcare)
Power Mins 0-0-1
Bee Power 0-1-0
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.