Depresie

Pentru depresie se poate incerca Noni Liquid sau Caps se administreaza in prima luna 2x1 lingura(cps)/zi, apoi timp de 2 luni 2x1/2 linguri/zi, Rhodiolin 2x1 cps/zi 2 luni timp de 3 luni, ultima luna 1 cps/zi .
Apoi Energy & Memory 3x1tb/zi (ultima tb la orele 17) si Omega 3 2x1 caps pe zi, toate acestea timp de 3 luni, apoi pauza 1-2 luni, dupa care daca a fost benefic poate sa reinceapa. Aceste produse nu ingrasa, dar daca persoana respectiva este sedentara sau are un apetit crescut, acest lucru va duce la o crestere in greutate, de aceea este bine ca persoana respectiva sa faca si miscare.

Sau

Tratament pentru depresie - Rhodiolin-ul este recomandat pentru o perioada de 3 luni cu pauza 1-2 luni (dupa care se poate relua) deoarece in timp apare o asa numita "dependenta" la ingredientele acestuia, iar raspunsul initial scade (nu mai are aceeasi intensitate). ,Full-spectrum  si  Super CoQ10 1cps/zi, timp mai indelungat.

Sau

 Alimentatia si stilul de viata sunt remedii clare in depresie. Ca supliment alimentar va recomand Rhodiolin, este fara reactii adverse, 3 capsule pe zi, timp de 3 luni. Va intareste fizic si psihic, fiind un echilibrator exceptional, recomandat in starile depresive. Viata trebuie sa aiba sens si valoare, altminteri se instaleaza o "goliciune cronica". Prin urmare, trebuie sa cautam si sa gasim ratiuni pentru a o trai si norme dupa care sa ne ghidam.

Sau

Suplimentul nutritivi cu efecte benefice asupra psihicului  este Rhodiolin care contine zinc si extract de Rhodiola rosea.Rhodiolin este un echilibrator in cazul stresului, are efect antidepresiv, stimuleaza imunitatea organismului, creste nivelul serotoninei si al dopaminei, are puternic efect antioxidant, normalizeaza bataile neregulate ale inimii (aritmia), in cazul diabeticilor accelereaza producerea insulinei, protejeaza ficatul de substantele toxice, creste energia sexuala, are efect antialgic (combate durerea), imbunatateste starea generala, activitatea fizica si psihica. Doza recomandata este 1-3 capsule pe zi. Ideal ar fi daca s-ar asocia Rhodiolinul-ul cu un alt produs natural numit Protect 4 Life, care contribuie la optimizarea functiei cerebrale, normalizeaza tensiunea, are efecte pozitive in stari depresive si anxioase, amelioreaza simptomele ce apar o data cu imbatranirea. Acest produs contine betacaroten, vitamina C, vitamina E, seleniu, ginkgo biloba. Doza recomandata este de 3 tablete pe zi.

Sau

 Pentru cosmaruri, depresie si toate simptomele cu care se confrunta o persoana disperata, luati Full Spectrum si Mega B Complex (un complez de vitamine, minerale si oligoelemente), Ocean 21 (acest produs contine 200 de substante active, 60 de substante minerale, 24 aminoacizi si enzime). Pentru cresterea cantitatii de serotonina, luati Rhodiolin si Noni. Acestea au rol in combaterea anxietatii, a tulburarilor de somn si a tulburarilor obsesiv-compulsive.

Sau

Va recomand  sa consumati Rhodiolin (supliment alimentar exceptional, antidepresiv bland, cu continut de zinc si extract de Rhodiola rosea) si Stress Management (complexul vitaminic B). Acestea reduc influentele stresului asupra inimii, normalizand bataile neregulate (aritmia) si ajuta la prevenirea si tratarea tulburarilor neurologice si psihice. Va sfatuiesc sa inlaturati factorii de stres care va produc stari de depresie, sa aveti o alimentatie adecvata si, daca este cazul, sa reduceti consumul de cafea si tutun.

Sau

Suplimente alimentare care cresc nivelul serotoninei si dopaminei in organism, hormoni ce reduc substantial influentele nocive ale stresului asupra inimii sunt Stres Management  (complexul vitaminic B) - 2 pe zi, Panax Ginseng - 1 pe zi, la pranz,Rhodiolin - 2 pe zi, dimineata si seara, inainte de culcare. Sunt preparate 100% naturale, nu dau dependenta, iar rezultatele sunt excelente  in cazul depresiilor.
Ca regula generala, va sfatuiesc sa mancati in tihna, multe legume si fructe crude, sa va odihniti indeajuns, 7-8 ore pe noapte, sa faceti miscare in aer liber, mers pe jos, in special seara, gimnastica medicala, sa slabiti, daca sunteti supraponderala, si sa eliminati pe cat posibil factorii de stres. 

Sau

In cazul depresiilor.Este benefic tatamentul cu suplimente alimentare care cresc nivelul serotoninei si dopaminei in organism, hormoni ce reduc substantial influentele nocive ale stresului asupra inimii, ii normalizeaza ritmul, elimina durerile, reduce senzatia de sufocare etc. Dintre aceste produse va recomand: Stres Management B complex (2 pe zi), Panax Ginseng (1 pe zi, la pranz),Rhodiolin (2 pe zi, dimineata si seara). Sunt preparate 100% naturale, nu dau dependenta.

Sau

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Rhodiolin 2-2-1
Melatonin 0-0-1 cu 30 minute inainte de culcare
Noni Sirop 1-1-1 lingura/zi inainte de masa
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.