Diabet zaharat (reglare glicemie)

Pentru reglarea glicemiei ar trebui sa urmati o dieta care sa contina mai putine glucide.Puteti folosi urmatoarele suplimente CaliVita: Chromium Max 1cps/zi, Nopalin 2x2tb/zi inainte de masa, impreuna cu o cantitate mai mare de apa, Coenzima Q10 3x1cps/zi

Sau

Pentru DZ tip I, impreuna cu medicatia specifica, puteti consuma Citrimax & Chromium 1-3 tablete pe zi, produs care accentueaza efectul insulinei si Nopalin 3x2 tablete zilnic, înainte de mese, cu multe lichide sau Coenzyme Q10 (sau Super CoQ10 Plus) 3x1cps/zi si Chromium Max 1cps/zi. Dupa cca. 3 luni de administrare puteti face pauza pentru 1 luna, dupa care puteti relua una din variantele mentionate mai sus.

Sau

In caz de diabet zaharat puteti incerca Nopalin 3x1 tb/zi cu 30 min inainte de masa, cu multe lichide si Chromium Max 500 1cps/zi, sau Super Co Q10 3x1 cps/zi si Chromium Max 500 1cps/zi, bineinteles in paralel cu tratamentul medicamentos.

Sau

In cazul diabetului insulino-dependent, foarte importanta este tinerea sub control a glicemiei precum si prevenirea complicatiilor pe care aceasta afectiune le poate da. De aceea, cel mai important lucru pe langa nivelul optim al glicemiei, este o dieta echilibrata, un program care sa cuprinda si exercitii fizice, administrarea  tratamentului conform schemei prescrise de specialist, oprirea fumatului si evitarea consumului excesiv de alcool. Dintre produsele CaliVita puteti incerca Nopalin 3x1 tb/zi cu 30 min inainte de masa, cu multe lichide si Super Co Q10 3x1 cps/zi si Chromium Max 500 1cps/zi.

Sau

 Nu există în prezent tratament pentru diabetul zaharat. Există în cadrul CaliVita Chromium Max, un supliment alimentar care potențează efectul insulinei și reduce pofta de dulciuri. Se consumă câte 1cps/zi. Acesta mai poate fi asociat cu Nopalin 3x2tb/zi înainte de mese, împreună cu multe lichide. Acesta scade nivelul glicemiei și al colesterolului. De asemenea, Zen Thonic 3x1lingură/zi un produs cu un puternic efect antioxidant.

Sau

Tratament naturist pentru  scapa de dializa .Tratamentul recomandat este: Rhodiolin,Zenthonic , Pure Yuca, Arginina.

Sau

Tratamentul diabetului vizeaza mentinerea glicemiei in limite normale, afectiunea putandu-se ameliora si printr-o alimentatie in care carbohidratii trebuie sa provina in primul rand din legume, cereale integrale si fructe. Prin digestie, unele alimente cu carbohidrati sunt transformate in zahar mai rapid decat altele, au un indice glicemic inalt. Trebuie sa se opteze pentru alimente cu indice glicemic scazut, ca legumele verzi, fasolea boabe, soia, lintea, alunele, branza, oua, peste, crustacee, mazare, nuci, mere, pere, paine de secara, fulgi de ovaz. Trebuie sa se consume din abundenta alimente bogate in crom, deoarece acest mineral este necesar pentru potentarea efectului insulinei. Tratamentul naturist pentru aceste afectiuni duce la ameliorarea starii de sanatate ,fara efecte secundare: Zenthonic, Chromium Max 500, Nopalin, Mega Protect 4 Life, Rhodiolin. Aceste medicamente sunt bogate in vitamine si minerale, ele stimuland pancreasul si ducand la regularizarea glicemiei.

Sau

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Nopalin 1-2-1
Chromium Max 500 1-1-1
Vein Protex 1-0-1
Aquarion apa alcalina, consum pe termen lung
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.