Discopatii

Urmatorul tratament naturist, care este benefic atat pentru persoanele active cat si pentru cele in varsta. este format din Joint Protex, Shark Aid, dupa care se continua cu Evening Primose Oil - toate se iau cu 30 de minute inainte de masa, cu un pahar de apa plata. Acestea sunt  produse naturale au puritate 100%.Acest tratament este benefic in scolioza, spondiloza, spondilita, osteoartrite,hernie de disc ,discopatii, inflamatiile articulatiilor si afectiuni reumatice, crampe musculare, intinderi de ligamente si muschi, crampe, dureri ale articulatiilor genunchiului si pentru asa-numitele "dureri de crestere" ale adolescentilor. 

Sau

Discopatia lombara si osteoporoza . Pentru tratarea lor se recomanda produsele naturale CaliVita , si anume: Pure Yucca si Strong Bones -calciu si magneziu, deosebit de eficiente in tratarea acestor afectiuni.

Sau

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Joint Protex 1-1-1
Omega 3 1-0-1
Strong Bones 100 1-0-1
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.