Eczeme

 Pitiriazis Gilbert rozat.Nu se cunoaste exact etiologia pitiriazisului rozat Gilbert, dar se stie ca are o transmitere preferentiala primavara si toamna, la persoane cu imunitate scazuta. Nici o regula de igiena cunoscuta nu impiedica transmiterea bolii, pentru ca, repet, nu se cunoaste inca exact daca are o componenta virala sau fungica. Va sfatuiesc sa  nu va speriati, boala nu este grava, si daca nu va mananca pielea, sa nu faceti nimic. Daca aveti o forma pruriginoasa, trebuie sa aplicati pe piele o crema emolienta, cum ar fi Hand and Body Lotion (1000 ml). Intern, va recomand consumul produsului Rhodiolin pentru efectele sale de echilibrare a functiilor psihice, imbunatatind sau restabilind capacitatea de aparare a organismului si imunotoleranta, mentinand homeostazia organismului, asigurand astfel echilibrul intre sistemul imunitar si nivelul hormonal. Sub efectul stresului, creste nivelul serotoninei si al dopaminei si ajuta la mentinerea lor la un nivel corespunzator. De asemenea, recomand consumul de Pure Yucca, cu puternica sa actiune detoxifianta,  Immun Aid  (gheara-matei  o planta utilizata de mii de ani ), este considerat unul dintre fortifiantii cei mai eficienti ai sistemului imunitar. Accelereaza inmultirea limfocitelor si creste activitatea acestora. Sarcina limfocitelor este de a recunoaste intrusii din organism si de a-i anihila. Actioneaza atat impotriva celulelor non-self (straine organismului), cat si a celulelor self (celule proprii bolnave sau degenerate). Imbunatateste functiile leucocitelor. Are actiune antiinflamatoare si antivirala. Este un bun antioxidant si diuretic.
Alte recomandari: evitarea excesului de sapunuri iritante, de creme grase, de unguente ocluzive, de haine de lana sau sintetice (se recomanda bumbacul), evitarea caldurii si transpiratiei, a bailor sau dusurilor fierbinti.

Sau

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Chelated Zinc 0-0-1
Beta Carotene 1-0-0
Noni Sirop 1-0-1 lingurite de sirop cu 1/2h inainte de masa+ aplicatii locale, diluat
Stress Management 1-1-0
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.