Epilepsie

 Epilepsie temporala. Tratamentul naturist este compus din: Rhodiolin, Mega Zinc, Coenzima Q10, Noni Lichid, o vitamina din gama Vital pe grupa sanguina (ex. Vital B pentru grupa de sange B ). Acestea sunt suplimente naturiste, nu creeaza dependenta si nu au contraindicatii. De asemenea, trebuie sa beti sucuri naturale din fructe si legume - 1-2 l pe zi (preparate de dvs. acasa si consumate in 10-20 de minute, inainte sa oxideze si sa-si piarda vitaminele).

Sau

Pentru epilepsie .In plus fata de tratamentul medicamentos, unele lucruri trebuiesc evitate, cum ar fi: lipsa somnului adecvat, stresul emotional, reducerea numarului de mese zilnice, consumul de bauturi alcoolice sau droguri, consumul de bauturi sau alimente care contin cafeina, expunerea intempestiva la soare, folosirea indelungata a computerelor sau privitul la televizor pentru mai multe ore. Va recomandam sa urmati cu strictete tratamentul prescris de catre medicul specialist pentru a tine sub control aceasta afectiune impreuna cu produsele noastre Stress Management 2x1tb/zi si ZenThonic 2x1 lingura/zi.

Sau

Epilepsie temporala .  Va recomand un tratament naturist ,si anume: Super Soya Lechitin, Stress Management, Protect 4 Life si Rhodiolin .De evitat: alcoolul, cafeaua, tutunul, statul in fata televizorului si a calculatorului timp indelungat. 

Sau

 

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Noni Sirop 1-1-1
Rhodiolin 1-1-1
Magnezi B6 1-0-0
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.