Giardioza (giardia, lambrii)

ParaProtex-ul este recomandat impotriva parazitilor intestinali, iar la copii se administreaza astfel : timp de cateva zile, ½ tableta pe stomacul gol, numai inainte de culcare.
Dupa cateva zile, tot atunci, inca o ½ tableta, timp de doua saptamani. Daca aceasta ar cauza brusc o stare de rau, trebuie sa revenim la o ½ tableta pe zi. Dupa trecerea a doua saptamani, introducem si cea de a treia ½ de tableta, dimineata, pe stomacul gol, pana la sfarsitul celei de a treia saptamani, apoi urmeaza inca o ½ tablet zilnic, tot dimineata. Administrarea tabletelor necesita consumul unei cantitati mari de lichide (1,5 -2 litri de apa zilnic). Dupa 3-4 saptamani, daca nu apare criza puternica de vindecare, se poate trece si la administrarea celei de a 3-a tablete, mai precis ½ din aceasta, apoi cealalta jumatate de tableta, dar ultimele doua trebuie consumate in timpul meselor principale, nu pe stomacul gol, cu ajutorul tabletei facilitandu-se si digestia.

Sau

Pentru giardia se  poate consuma Garlic Caps 1cps/zi,dar pentru un tratament eficient este nevoie de igiena personala si igiena alimentara.Daca faceti vreun tratament pentru giardiaza, atunci acesta trebuie urmat de toata familia, evitand astfel sa va reinfestati.

Sau

 E.coli si nisip in urina . Rezultate foarte bune se obtine cu ajutorul a doua produse naturale cu efect sinergic, Paraprotex ,6 tablete/zi si Triple-Pothency Lecithin 2 tablete pe zi, combinate cu minimum 2 l lichid pe zi, de preferat un ceai diuretic.

Sau

Prevenirea  reinfestarii cu Giardia. Reinfestarea cu giardia se poate preveni printr-o igiena stricta si prin folosirea apei potabile numai dupa ce a fost fiarta si racita. Consumati zilnic, timp de 10 zile pe luna, inainte de masa de dimineata, 12-15 seminte de dovleac decojite (sa nu fie prajite), fie simple, . Cel putin de doua ori pe saptamana sa consumati usturoi, daca sanatatea va permite. Daca nu, puteti folosi produsul Garlic-Caps, care contine atat usturoi, cat si patrunjel. Atat semintele de dovleac, cat si usturoiul actioneaza asupra giardiei si asupra altor paraziti intestinali. Cu deosebit succes puteti folosi produsul Paraprotex ,care are rolul de a proteja organismul nu numai impotriva parazitilor intestinali, ci si impotriva virusurilor cu care organismul vine in contact in anotimpul rece, crescandu-i imunitatea.

Sau

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Oregano Oil 4-4-4 picaturi
Paraprotex 1-1-1
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.