Hemoroizi

Pentru hemoroizi puteti folosi ca unguent local VeinCare, de 2-3 ori pe zi pana la ameliorarea simptomatologiei, impreuna cu o alimentatie adecvata ce include evitarea condimentelor si a alcoolului, evitarea alimentelor ce provoaca scaune diareice sau constipatie, consumul de lichide si o dieta bogata in fibre (fructe, vegetale si cereale), igiena locala adecvata.

Sau

Pentru hemoroizi  folositi VeinCare ca aplicatie locala si Acidophilus with Pstllium 1cps/zi, sa consumati mai multe lichide, sa aveti o alimentatie mai bogata in fibre (fructe, legume, cereale), sa evitati folosirea de laxative si a imbracamintii stramte, sa scadeti in greutate in caz ca sunteti o persoana supraponderala si sa aveti un control asupra tensiunii arteriale.

 Sau

Pentru hemoroizi interni puteti folosi ca unguent local VeinCare, de 2-3 ori pe zi pana la ameliorarea simptomatologiei, impreuna cu o alimentatie adecvata ce include evitarea condimentelor si a alcoolului, evitarea alimentelor ce provoaca scaune diareice sau constipatie, consumul de lichide si o dieta bogata in fibre (fructe, vegetale si cereale), igiena locala adecvata. Eventual puteti folosi si Green Care 3x1tb/zi maxim 2 luni de zile, apoi cu o luna pauza sau Liquid Chlorophyll o linguriţă diluată în apă sau ceai sau chiar concentrată, zilnic

Sau

 Produsul CaliVita de ajutor in cazul hemoroizilor este Vein Care aplicat local de 2-3 ori pe zi si Liquid Chlorophyll o linguriţă diluată în apă sau ceai sau chiar concentrată, zilnic si Vitamina C Plus Flavonoid 1-2 tb pe zi - o cura fiind de 2-3 luni. Impeuna cu acestea, trebuie sa tineti si un regim igieno-dietetic corespunzator, astfel: sa aveti o alimentatie bogata in fibre si un aport crescut de lichide pentru a avea un scaun mai moale pentru a scadea iritatia locala, sa evitati consumul de condimente si alimente care va provoaca constipatie. 
Pentru o ameliorare temporara, de ajutor este sa faceti bai calde, acestea ajutand la relaxarea vaselor din jurul regiunii rectale, compresele reci, analgezice locale sau generale. Daca nici una dintre aceste metode nu va este de ajutor, va recomand sa va adresati unui medic specialist pentru un tratament de specialitate.

Sau

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Liquid Chlorophyll 1-0-1 o lingurita intr-un pahar cu apa, + aplicatii locale
Vein Protex 1-0-0
qProtect 1-1-0
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.