Hepatita

Pentru Hepatita B  ar trebui sa urmati tratamentul prescris de un medic specialist. La acesta puteti adauga Liver Aid 3x2cps/zi sau Arginine Plus asociat cu Stress management 2x1 tb pezi si Detox Patch aplicat la nivelul talpilor.

Sau

Pentru hepatita C puteţi lua Liver Aid, 2x1 tb pe zi, ImmunAid, 3x 1  capsule/zi asociat cu o multivitamină (Full spectrum, Senior Formula, New Life – depinde de vârstă)  sau Noni (lichid sau capsule), pentru efectul revigorant.

Sau

In cazul  hepatitei  B folositi Liver Aid 3x1cps/zi, Noni Liquid sau Noni Caps 2x1 lingura/zi primele 2 luni, apoi 2x1/2 lingura/zi 6 luni si pauza 2-3 luni si Arginine Plus 1tb/zi (nu se recomanda diabeticilor)

Sau

 Legat de problemele hepatice, luati Liver Aid 3x1 cps/zi si un produs Vital corespunzator grupei D-voastra sanguine.

Sau

Hepatita C - In cazul acestei afectiuni puteti consuma Liver Aid 3x1cps/zi, Noni Liquid (sau Noni Caps 2-3 caps / zi) 2x1 lingura/zi primele 2 luni, apoi 2x1/2 lingura/zi 6 luni si pauza 2 luni.Apoi, puteti continua cu Arginine Plus 1tb/zi (nu se recomanda diabeticilor) si Omega 3 2x1cps/zi timp de 2-3 luni.Reluati cura dupa o pauza de 2 luni.

Sau

 Hepatita virala tip C . Este foarte important sa stabilizam ficatul , dar si sa atacam virusul. Pentru aceasta, este nevoie de: Imun Aid - creste rezistenta si capacitatea de autovindecare a organismului. Contine extract de gheara-matei, fiind printre cei mai eficienti fortifianti ai sistemului imunitar, accelereaza inmultirea limfocitelor si permite recunoasterea intrusilor din organism, avand si capacitatea de a recunoaste celulele degenerate (1 capsula de trei ori pe zi). Liver Aid cu efect detoxifiant, de sinteza a proteinelor, cu rol impotriva inflamarii infectioase a celulelor hepatice cauzate de virusurile hepatice. Se iau 2 capsule de trei ori pe zi. Vital A,B,AB,0 (o vitamina pentru grupa dvs. de sange) ce contine vitaminele si mineralele necesare in functie de grupa dvs. de sange. Shark Aid - cu continut ridicat de cartilaj de rechin, cunoscut pentru efectul sau de refacere a articulatiilor. Paraprotex cu rol antiparazitar. Se iau 2 capsule de trei ori pe zi. Noni Capsule sau Noni Liquid - puternic adaptogen, cu efect antitumoral, antiinflamator, antiinfectios, depurativ, echilibrare emotionala. Regimul alimentar fara prajeli, alcool, cafea, tutun, bogat in legume si fructe.

Sau

 Hepatita C. Va recomand un hepatoprotector care are rolul de a detoxifia si a hrani ficatul, Liver Aid in cura indelungata, Noni Liquid sau Noni capsule - un produs care determina cresterea imunitatii, Para Protex - capabil sa distruga virusurile, Sharh Aid -cu rezultate bune in tratamentul bolilor cronice si in cancer.

Sau

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Arginine Plus 0-0-1
Liver Aid 1-0-1
Spirulina Max 1-1-1
Omega 3 1-1-0
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.