Hernie de disc

 Pentru ameliorarea durerilor lombare puteti folosi White Willow 3x1-2 cps/zi (atentie daca sunteti sensibila la acidul salicilic), Stress Management 3 tb/zi si Rhodiolin 3x1 cps/zi maxim 2 luni, cu o reducere treptata a dozei (3-4 zile 2x1 caps, 3 zile 1 caps )  si pauza 1-2 luni.

Sau

Hernia discala cervicala - Din păcate, suplimente alimentare ajută doar în a ameliora simptomatologia și nu pot trata această afecțiune. Încercați Joint Protex 3x1tb/zi în timpul meselor ajutând la menținerea sănătății articulațiilor , White Willow 3x1 cps/zi pentru a reduce inflamația locală și Mega B Complex 1tb/zi pentru troficitatea sistemului nervos. Pe lângă acestea, un rol important îl are si fiziokinetoterapia.

Sau

Urmatorul tratament naturist, care este benefic atat pentru persoanele active cat si pentru cele in varsta. este format din Joint Protex, Shark Aid, dupa care se continua cu Evening Primose Oil - toate se iau cu 30 de minute inainte de masa, cu un pahar de apa plata. Acestea sunt  produse naturale au puritate 100%.Acest tratament este benefic in scolioza, spondiloza, spondilita, osteoartrite, hernie de disc, discopatii, inflamatiile articulatiilor si afectiuni reumatice, crampe musculare, intinderi de ligamente si muschi, crampe, dureri ale articulatiilor genunchiului si pentru asa-numitele "dureri de crestere" ale adolescentilor. 

Sau

 

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Joint Protex 2-2-2
Omega 3 1-1-1
Strong Bones 100 1-0-1
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.