Hipertensiune arteriala

Pentru controlul hipertensiunii arteriale puteti folosi  Garlic Caps 3x1cps/zi , White Willow 3x1 cps/zi (daca nu sunteti sensibil la acidul salicilic si nu aveti deja in medicatie aceasta substanta) si Noni Liquid sau Caps 1luna 2x1 lingura/zi apoi 6 luni 1/2 lingura/zi si pauza 2-3 luni.

Sau

Conform unei meta-analize adunand date de la 415 pacienti din cadrul a 8 studii referitoare la efectele usturoiului asupra tensiunii arteriale (Sigaly and Neal, 1994), analiza ce a inclus studii cu o durata de cel putin 4 saptamani, s-a constatat o scadere in medie cu 7.7 mmHg a T.A. sistolice si 5 mmHG a T.A. diastolice. Aceasta este o scadere usoara, conform unei doze de 600-900 mg/zi usturoi sub forma de pulbere timp de 2 saptamani si nu se poate compara cu efectele antihipertensive ale medicamentelor. O tensiune arteriala in limite normale este sub 140/90 mmHg, iar T.A. severa este mai mult de 180/115 mmHg. Majoritatea cazurilor de hipertensiune sunt usoare sau moderate, fiind cuprinse intre aceste 2 valori. Deci, usturoiul, la aceste doze va corecta doar o hipertensiune de forma medie. Un alt studiu (neinclus in aceasta meta-analiza) a notat o scadere cu 16 mmHg a T.A. diastolice la 5h dupa administrarea a 2400mg usturoi. Pacientii din acest studiu au fost cu H.T.A. severa (T.A. diastolica 115 mmHg)(McMahon et al). Cu toate ca usturoiul nu poate de unul singur sa-si faca treaba in scaderea valorilor T.A., acesta cu siguranta si-a castigat un loc impreuna cu alte schimbari ale stilului de viata in modificarea T.A. - exrecitiile, scaderea in greutate, dieta saraca in grasimi, restrictia la sare, suplimentarea alimentatiei cu Calciu, Magneziu si Potasiu, reducerea stresului, oprirea fumatului, consumului de alcool si a cofeinei.
In urma studiilor s-a aratat ca usturoiul scade colesterolul total, LDL colesterolul si trigliceridele din sange. Acesta poate sa previna si chiar sa inverseze semnele aterosclerozei, conform unui studiu prezentat la 6th Annual Conference on Arteriosclerosis, Thrombosis and Vascular Biology in Washington, D.C. Toate acestea pe langa cunoscutul efect antibiotic si antimicotic pe care Allicina, componenta a usturoiului, o are.Pentru  hipertensiune arteriala puteti folosi  Garlic Caps 3x1cps/zi 

Sau

 Pentru controlul hipertensiunii arteriale puteti folosi Garlic Caps 3x1cps/zi (atentie daca are probleme de coagulare) si Noni Liquid sau Caps 1luna 2x1 lingura/zi apoi 6 luni 1/2 lingura/zi si pauza 2-3 luni.

Sau

Pentru controlul tensiunii, Garlic Caps 3x1cps/zi (atentie daca aveti probleme de coagulare), White Willow 3x1 cps/zi (daca nu sunteti sensibila la acidul salicilic ) si Noni Liquid sau Noni Capsule 1luna 2x1 lingura/zi apoi 6 luni 1/2 lingura/zi si pauza 2-3 luni.

Sau

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Garlic Caps 1-1-1
Omega 3 1-1-1
Mega qProtect 1-1-0
Rhodiolin 1-0-2
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.