Imunitate scazuta

Pentru  cresterea imunitatii folositi Ocean21, 1 lingura de 2 ori pe zi, precum si Virago 2x1tb/zi sau Imunaid 3x1 capsule zilnic.

Sau

Pentru cresterea imunitatii, Immun Aid sau Virago 3 x 1 pe zi si un produs Vital conform cu grupa sanguina, Oregano Oil 4 picături de ulei de oregano într-o lingură de apă sau suc de fructe, de trei ori zilnic
Efecte benefice poate avea asocierea cu Garlic Caps 3 x 1 caps /zi .

Sau

Produsul ImmunAid se administreaza 3x1 cps/zi indiferent de momentul mesei (daca aveti  probleme gastrice, se ia la 30 min dupa masa). Ca fortifiant, pe langa ImmunAid mai poate lua un produs ce contine multivitamine (Full spectrum sau Senior Formula) sau Noni 2x1 lingura(cps)/zi (lichid sau capsule), pentru efectul revigorant.

Sau

 Pentru cresterea imunitatii  folositi Lion Kids  + vitamina D cu Virago 1 tb/zi sau Immun Aid 1cps/zi, in momente diferite ale zilei si dupa masa .

Sau

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Vitamina C Plus 1-1-0
Immunaid 1-1-1
Noni Sirop 1-0-1 lingurite de sirop cu 1/2h inainte de masa
Kids Greens 1-0-0
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.