Infectiile de tract urinar

Puteti consuma Acidophilus with Psyllium 1tb/zi pe stomacul gol la o diferenta de cel putin 2 ore fata de administrarea vreunui medicament. De asemenea mai puteti consuma Garlic Caps 3x1cps/zi cu mai multa apa sau suc de fructe si Arginine Plus 1tb/zi. Durata administrarii este de 2-3 luni dupa care pentru o prevenire a recurentei infectiei urinare puteti sa folositi Immunaid 2x1cps/zi sau Virago 2x1cps/zi  asociat cu Garlic Caps 2x1cps/zi, timp de 2-3luni cu o vitamina (FullSpectrum 2x1tb/zi sau Vital conform grupei sanguine)

Sau

Pentru menţinerea sănătăţii sistemului urinar, CaliVita International a creat suplimentul alimentar URX din compoziţia căruia fac parte plante ce pot lupta eficient în special împotriva bacteriei E. Coli.  Se administreaza ca supliment alimentar, 2-4 tb/zi.

 

LA COPIL DE 7 ANI CU REFLUX VEZICO-URETERAL PREDISPUS LA INFECTII URINARE -Se recomanda produsul  URX si poate fi administrat la copii, 1-2tb/zi,una dimineata si una seara,  impreuna cu  Noni Capsule 1tb/zi- la pranz.

Sau

Suplimentul alimentar CaliVita specific pentru infectiile urinare este URX, care se administreaza 3x1tb/zi pentru cca 2-3luni, dupa care sa repetati spermocultura, apoi o luna pauza. Dupa aceea repetati cura de 2-3 ori.

Sau

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Oregano Oil 4-4-4 picaturi - adulti; 2-2-2 picaturi - copii
Garlic Caps 1-1-1
Acidophilus With Psyllium 1-1-1
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.