Infertilitate

Pentru a putea  ramane insarcinata Cauzele infertilitatii pot fi multiple: genetice sechelare, infectioase si emotionale. In primul rand, trebuie sa rezolvati orice fel de infectie care ar putea pune in pericol sarcina, chiar si infectiile dentare, pentru a nu fi nevoita sa faceti tratamente cu antibiotice in timpul sarcinii. Trebuie sa faca tratament si sotul, pentru a nu va transmite eventual dansul vreo infectie.

Va recomand urmatoarele: Paraprotex- cu efect antiseptic (doza 3/zi), antibacterian, antimicotic ce contine quisqualis, dracila, smirna, ulei de cuisoare, seminte de grapefruit, usturoi etc. New Life Multivitamin - deosebit de util pentru pregatirea pentru sarcina, perioada sarcinii si a alaptarii. Acesta contine vitaminele si mineralele necesare pe perioada sarcinii, fiind bogat in fier, acid folic (ce impiedica aparitia malformatiilor de tub neural, avortul spontan si nasterea prematura, greturile), vit E, Beta Caroten, Ca, Mg, complexul vitaminic B, crom etc. Este util sa consume 3 luni si sotul inainte de conceptie. Doza: 1 x 3/zi. Evening PrimRose Oil (doza 1/zi) - excelent pentru reglarea menstruatiei, dureri articulare, sistem cardio-circulator, antioxidant, cunoscut ca si "ulei de primule". El asigura si o buna activitate cerebrala hepatica si renala, cu rol in combaterea trombozelor. Bee Power - extract de laptisor de matca ce contine enzime, aminoacizi, substante de stimulare a cresterii ce ajuta la reglarea hormonala. Doza: 1 capsula/zi. Panaxax Ginseng - revitalizant, adaptogen, cu rol de stimularea fertilitatii. Doza: 1x2 capsule/zi. Suc Noni - adaptogen, efect antitumoral, antiinflamator, cu rol de refacere a tesuturilor, reglator hormonal, efect antiinfectios, adjuvant in eliminarea nisipului (litiazei renale), echilibrare emotionala. Doza: 30 ml x 3/zi.
In perioada de trei luni cat dureaza pregatirea pentru sarcina, evitati imbolnavirile, respectati un regim alimentar cat mai sanatos, bogat in legume si fructe, hidratati-va corespunzator si, mai ales, daca fumati, lasati-va urgent de fumat, evitati starile conflictuale si stresul, odihniti-va cat mai mult si faceti exercitii fizice.

Sau

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Vital Man 0-1-1 (pt barbati)
Vital Woman 0-1-1 (pt femei)
Noni Sirop 1-1-1 lingurite de sirop cu 1/2h inainte de masa (pt barbati/femei)
Vitamina E 1-0-0 (pt. femei)
Rhodiolin 1-0-1 pt barbati/femei
Intimoments aplicatii locale
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.