Limfom non-Hodkin

Pentru  limfom gastric  incercati sa folositi Noni Liquid sau Caps 2x1 lingura/zi sau 2x1cps/zi si Shark Aid 3x2 tb/zi.

Sau

Limfom . Va recomand administrarea  urmatoarele adjuvante naturale :Protect 4 Life sau Shark Aid +Protect 4 Life, Spirulina Max, Beta-Caroten, Garlic Caps + C 1000, Pro-Selenium.

Sau

Limfom malign Non-Hodgkin.  Tratament naturist:
Culevit - un stimulator al imunitatii pasive. Dupa o lunga activitate stiintifica in care s-a studiat comportamentul celulei canceroase, s-a constatat ca aceasta este foarte avida si ca lacomia ei poate duce la declansarea unui mecanism natural de autodistrugere. Astfel, s-a pus la punct o mixtura de aminoacizi, vitamine si glucide intr-o anumita proportie, care "ajuta" celula canceroasa sa se autodistruga.
Coenzima Q10 (ubichinona) este o substanta prezenta in toate celulele organismului si este indispensabila desfasurarii normale a proceselor biologice si biochimice.
Polinesian Noni (Regele fructelor) este un sirop. Remarcabilele sale proprietati de vindecare sunt cunoscute de peste 2000 de ani in Polinezia, fiind considerat un panaceu folosit in peste 101 probleme de sanatate. Printre componentele sale se afla si damnacantalul, care are actiune anticancerigena prin inhibarea multiplicarii celulelor precanceroase si prin stimularea formarii celulelor T ale sistemului imunitar. Actiunea sinergica a acestor suplimente , in paralel cu cel clasic (cu citostatice),are rezultate pozitive in combaterea acestei  boali.

Sau

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Noni Sirop 1-1-1
Liquid Chlorophyll 1-0-1
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.