Memorie (imbunatatire)

  Pentru un randament mai bun la invatat se poate consuma Stress Management 2x1 cps/zi si Triple Potency Lecithin 1 cps/zi dupa masa. Eventual, inainte de examen cu 1-2 sapt. Energy and Memory 3x1 tb/zi.

Sau

 Gandirea intarziata, lipsa de atentie - Suplimentele CaliVita pentru copii sunt Lion Kids C si Lion Kids+Vitamina D. Acestea se administreaza 1-2tb/zi in timpul meselor si sunt tablete masticabile care au in compozitie vitamine si minerale necesare acestora, eventual si Super Soya Lecithin 1/2cps/zi

Sau

 Pentru cresterea puterii de concentrare si stimularea memoriei, in cadrul suplimentelor alimentare CaliVita avem produsul Super Soya Lecithin, care se administreaza  1-2cps/zi dupa mese si Energy & Memory 2x1tb/zi.

Sau

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Energy And Memory 1-0-0
Super Soya Lecithin 1-1-0
Stress Management 1-0-0
Noni Sirop 1-1-1 lingurite de sirop cu 1/2h inainte de masa
Kids Greens 1-0-0
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.