Menopauza

Pentru problemele  legate de menopauza puteti incerca sa folositi Menopausal Formula 2x2cps/zi + Stress Management 1tb/zi ori Rhodiolin 2x1cps/zi + Vitamina E 2 caps/zi + Pro selenium 1 caps / zi

Sau

Persoanelor care sufera de pe urma simptomelor care preced menopauza (stress, iritabilitate, anxietate, dureri de cap si spate, umflarea sanilor, meteorism, umflarea degetelor si a gleznelor) pot folosi produsul  Menopausal Formula 3x3cps/zi sau pot asocia Pro Selenium 1tb/zi cu Vitamina E 1cps/zi.

Sau

Menopauza se instalează, de obicei, între 40 şi 55 de ani şi se manifestă în primul rând prin dispariţia gradată a menstruaţiei. Principalul simptom este încetarea gradată a menstruaţiei, dar, pe lângă acesta, pot apărea şi bufeurile de căldură, creşterea ritmului cardiac, transpiraţia abundentă în timpul nopţii, dereglări de somn, schimbări bruşte de dispoziţie etc. Acestea sunt cauzate în principal de scăderea bruscă a nivelelor de estrogen şi de fluctuaţia nivelelor de hormoni produşi în sistemul nervos central, care participă la reglarea ciclului menstrual. Astăzi se crede că soluţia este o alimentaţie şi un mod de viaţă sănătos, însoţite de utilizarea anumitor plante medicinale. Unele sfaturi utile in acest caz ar fi:
- evitarea consumului de alcool, pentru ca este nociv pentru ficat, perturba metabolismul vitaminei D si creste pierderile de calciu;
- evitarea cafelei, deoarece cafeina accelereaza eliminarea calciului si a altor minerale din organism;
- interzicerea fumatului, pentru ca nicotina accentueaza eliminarea calciului si grabeste instalarea menopauzei;
- miscare multa, pentru ca favorizeaza formarea tesutului osos si reduce pierderile de calciu si a altor minerale.
Produse CaliVita de folos sunt Menopausal formula 3x3 cps/zi, Strong Bones 3x1 cps/zi si un produs Vital conform cu grupa D-voastra sanguina.

Sau

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Menopausal Formula 1-1-1
Rhodiolin 1-0-1
Strong Bones Plus 1-0-0
Evening Primrose Oil 1-1-0
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.