Micoze - mancarimi de piele

Noni juice,recomandat - 1 lingurita de 2 ori de doua ori pe zi alaturi de Acidophilus 1 capsulă zilnic, pe stomacul gol.

Daca sunteti o  persoana hipersensibila la un ingredient din acesta. Incercati sa nu luati aceste 2 suplimente deodata, ci la intervale diferite. Sau incercati 2 zile cu unul si doua cu celalalt, astfel incat sa nu le luati concomitent. 

Sau

 Leziune micotica in vezica urinara.Cele mai multe infectii ale tractului urinar (cistite) apar cand bacteriile din intestinul gros ajung prin anus in uretra, vezica urinara sau rinichi. Iata o schema de tratament cu Paraprotex ( distruge microorganismele ce provoaca infectii urinare si vaginale, intareste sistemul imunitar, are efect antiseptic si antibacterian, contine antioxidanti),  Acidophilus  ( creeaza un mediu nefavorabil colibacililor si diferitilor agenti patogeni si este recomandat in timpul si dupa tratamentul cu antibiotice) si  Virago ( este antiinflamator, antimicrobian, creste imunitatea si amelioreaza durerile ). De asemenea, un regim alimentar adecvat, lichide multe, odihna pe cat posibil. 

Sau

Cum se poate trata Tinea capitis  Pecinginea este o infectie usoara frecventa a scalpului si a parului ce apare sub forma petelor cu cruste si a peticelor de par rupt pe cap. Boala este cauzata de o ciuperca Tinea capitis. )

Tratamentul de face cu urmatoarele produse naturale, de calitate exceptionala: Virago,Paraprotex,Rhodiolin, Noni Liquid sau Noni Capsule, Stress Management. Este un tratament de durata, in functie de vechimea bolii.

Sau

 
 

 

 

 

 

 

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Acidophilus With Psyllium 1-1-1
Stress Management 1-1-0
Beta Carotene 1-1-0
Noni Sirop 1-1-1 linguri de sirop cu 1/2h inainte de masa
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.