Parazitoza intestinala

Pentru  giardia vă recomand produsul ParaProtex, cu respectarea modului de administrre de mai jos:

Timp de câteva zile (3-4), ½ tabletă pe stomacul gol, numai înainte de culcare. 
După câteva zile (adica 4), încă ½ tabletă, timp de două săptămâni. Dacă aceasta ar cauza brusc o stare de rău, trebuie să revenim la ½ tabletă pe zi. După trecerea a două săptămâni, introducem şi cea de a treia ½ tabletă, dimineaţa, pe stomacul gol, până la sfârşitul celei de a treia săptămâni, apoi urmează încă o ½ tabletă zilnic, tot dimineaţa. Administrarea tabletelor necesită consumul unei cantităţi mari de lichide (1,5-2 litri de apă zilnic). După 3-4 săptămâni, dacă nu apare criza puternică de vindecare, se poate trece şi la administrarea celei de a 3-a tablete, mai precis ½ din aceasta, apoi cealaltă jumătate de tabletă, dar ultimele două trebuie consumate în timpul meselor principale, nu pe stomacul gol, cu ajutorul tabletei facilitându-se şi digestia.

Sau

 Pentru Campylobacter, ar trebui sa se  urmeze tratamentul recomandat de catre medicul specialist. Nu se recomanda inlocuirea unui tratament antibiotic cu nici un supliment alimentar. In paralel puteti consuma Garlic Caps 3x1cps/zi sau Paraprotex astfel: timp de câteva zile, 1 tabletã pe stomacul gol, numai înainte de culcare. Dupã câteva zile, tot atunci, încã o tabletã, timp de douã sãptãmâni. Dacã cea de a doua tabletã ar cauza brusc o stare de rãu, trebuie sã revenim la o tabletã pe zi. Dupã trecerea a douã sãptãmâni, introducem si cea de a treia tabletã, dimineata, pe stomacul gol, pânâ la sfârsitul celei de a treia sãptãmâni, apoi urmeazã si a patra tabletã zilnic, tot dimineata. Administrarea tabletelor necesitã consumul unei cantitãti mari de lichide (1,5 -2 litri de apã zilnic).

Sau

 Stafilococul auriu - Cel mai indicat este sa folositi tratamentul prescris de medicul specialist (Antibiotice in functie de antibiograma). Ca adjuvant al acestuia puteti utiliza Oregano Oil, care se poate utiliza atat extern, la nivelul leziunii, cat si intern, 3x4 picaturi pe zi intr-o lingura de apa sau suc de fructe si Immune Aid 3x1cps/zi pentru intarirea imunitatii. Dupa terminarea curei cu Oregano Oil puteti lua Garlic caps (2x1 sau 3x1 caps - atentie la tensiunea arteriala!)  si continuati cu Immune Aid 3x1tb/zi

Sau

Giardia .Va pot recomanda un tratament natural cu eficienta maxima. Acest tratament este compus din: Paraprotex , un produs natural ce distruge larvele; Garlic, capsule de usturoi, antibiotic natural, care elimina parazitii respectivi.

Sau

Stafilococul auriu  . Va propun spre administrare cate 6 capsule pe zi din produsul naturist Paraprotex , care datorita ingredientelor sale este un puternic antioxidant, cu rol important impotriva parazitilor! Are calitati dezinfectante, protejeaza organismul impotriva substantelor toxice si indeparteaza reziduurile din organism. Al doilea element al tratamentului este substanta Noni Liquid , cu care sa va ungeti in zona afectata, de doua ori pe zi. Aceasta substanta contine compusi cu efect antioxidant, care contribuie la protectia celulelor impotriva radicalilor liberi.

Sau

Virusul Moluscum contagiosum.Pentru a scapa de aceasta afectiune, trebuie sa faceti un tratament de lunga durata. Dupa dusul zilnic (folositi un sapun moale ce contine extract de plante), clatiti-va cu un decoct din brusture, galbenele si musetel, pe care il lasati sa se usuce pe tegument. Apoi tamponati zonele afectate cu tinctura de rostopasca. Intern, va recomand ParaProtex - 3 capsule pe zi, Evening Primrose Oil- 2 capsule pe zi, Rhodiolin- 2 capsule pe zi . Respectati cu strictete igiena (fierbeti imbracamintea din bumbac si nu purtati lucruri din fibre sintetice) .

Sau

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Paraprotex 1-0-1
Garlic Caps 1-1-0
Meal Time 0-1-1
Acidophilus With Psyllium 0-1-1
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.