Poliartrita reumatoida

Poliartrita reumatoida este o boala reumatismala caracterizata prin inflamatia cronica a mai multor articulatii, distrugerea cartilajelor si mai tarziu osteoporoza. Pe langa evitarea stresului, pastrarea unui program de odihna, repausul fizic pe parcursul puseelor dureroase si exercitii fizice specifice (sub supravegherea kinetoterapeutului) in perioadele de acalmie, dieta trebuie sa fie echilibrata bogata in vegetale si fructe. In protejarea cartilajelor si a tesuturilor conjunctive de la nivelul articulatiilor, prin optimizarea circulatiei sanguine si imbunatatirea mobilitatii si flexibilitatii acestora v-ar putea ajuta produsul Joint Protex, precum si White Willow, extractul de salcie alba, acesta fiind un cunoscut antiinflamator, analgezic, detoxifiant si antireumatismal.
In puseele acute White Willow 3x1 sau 3x2, dupa mese timp de 10 zile apoi White Willow 3x1 sau 2x1 pe zi asociat cu Joint Protex 3x1 pe zi. 
Dupa 20 zile de White Willow se poate continua doar cu Joint Protex. In unele cazuri se poate asocia Super Soya Lecithin cu Joint Protex.

Sau

Poliartrita reumatoida ,va recomand  un regim alimentar bazat pe vitamina C, care este un foarte bun antiinflamator natural, sa frectionati zonele dureroase cu crema VeinCare. De asemenea, va mai recomand medicamente 100% din plante, care nu au nici o reactie adversa: Immunaid, care vine in sprijinul sistemului imunitar; Noni Liguide, un super extract natural din Morinda Citrifolia, exceptional pentru detoxifiere, imunitate, sistemul osteo-articular, sistemul nervos;Joint Protex, un foarte bun antiinflamator pentru sistemul osteo-articular. 

Sau

Poliartrita . Se poate face tratament cu suplimente Joint Protex , Strong Bones ,  Rhodiolin, preparate din plante, cu puritate maxima, fabricate  din substanta activa, fara efecte secundare.

Sau

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Shark Aid 1-1-1
Evening Primrose Oil 1-1-1
Liver Aid 1-0-1
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.