Prostatita (infectii ale prostatei)

Suplimentele alimentare ajuta la mentinerea sanatatii aparatului reno-urinar.Pro-state Power 1tb/zi poate ajuta. Se recomanda administrarea timp de 60 zile.

Sau

Simptomele specifice sunt: polakiurie (urinari dese), mai ales nicturie (urinari nocturne), mictiune imperioasa si/sau prelungita, golirea incompleta a vezicii, jet urinar slab sau intermitent, pseudoincontinenta urinara prin preaplin sau prin urgenta mictionala in cazuri mai grave, retentie de urina, constipatie. Simptomele enumerate pot fi insotite de durere si de limitarea activitatii sexuale. Uneori, afectiunea netratata se poate maligniza. Actualmente, unul din zece barbati sufera de cancer de prostata, acesta situandu-se pe locul doi ca frecventa a tumorilor la barbati.
Tratamentul naturist recomandat este sa consumati zilnic 2 litri de ceai de pufulita cu flori marunte, ghimpe, seminte de dovleac. Alimentele pe baza de soia sunt foarte indicate, deoarece contin izoflavone, substante ce pot proteja impotriva bolii de prostata.Pro-State Power  este un produs naturist foarte bun, care favorizeaza eliminarea urinei si amelioreaza nicturia, intrerupe mecanismul hormonal care produce cresterea prostatei.

Extractul din frunze de urzica contine fitosteroli, cu un puternic efect antioxidant, care impiedica de asemenea cresterea prostatei.Semintele de in contin 27 de substante anti-cancerigene, printre care fibre, pectina, vitamina E si fitosteroli.Licopina este un antioxidant puternic si anticancerigen.Seleniul - un antioxidant deosebit de puternic, impiedica efectul nociv al radicalilor liberi si reduce procesele inflamatorii.Zincul joaca un rol important in functia de reproducere a barbatilor, are efect in prevenirea dezvoltarii tumorilor benigne ale prostatei.

Sau

 

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Acidophilus With Psyllium 1-1-1
Mega Zinc 0-0-1
Paraprotex 1-1-1
Pro-state Power 1-0-1
Vital Man 1-0-1
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.