Psoriazis

 Pentru aceasta problema incercati Stress Management 1tb/zi, Noni 2cps/zi sau 2linguri de Noni Lichid/zi si un produs Vital corespunzator grupei sanguine. De asemenea puteti incerca si Oregano Oil, local.

Sau

Psoriazisul poate fi activat si de infectii ca cele streptococice, de anumite medicamente, de stres. S-a dovedit ca un mare numar dintre persoanele care sufera de psoriazis au probleme in asimilarea grasimilor sau sufera de diabet.Dieta este foarte importanta, consumul de legume si fructe proaspete, bogate in carotenoizi, vitaminele B, E, C si minerale, ca zincul, cuprul, mangan, seleniu, magneziu. De asemenea, trebuie inclusi in alimentatie acizii grasi esentiali, ca Omega 3 si mai putine alimente cu proteine animale (carne, oua, branza). Este foarte bine ca in alimentatie sa fie inclus pestele gras, ca somonul sau macroul.
Exista o legatura atestata intre infectii si declansarea psoriazisului, astfel ca este important sa tratati corect orice infectie.Tratamentul este Noni Liquid aplicatii locale, Omega 3,Rhodiolin, Immunaid, Full Spectrum.

Sau

Psoriazis .Tratamentul este de durata si s-au obtinut rezultate cu: Noni Liquid - aplicatii locale si orale - Omega 3,Rhodiolin , Immunaid, Full Spectrum.

Sau

Psoriazis pustulos generalizat.Psoriazisul poate fi contracarat eficient si printr-o metoda naturala. In tratamentul acestei afectiuni, recomand produse naturale ca : Noni Lichid, un extract din fructul polinezian Morinda Citrifolia, denumit de bastinasi "regele fructelor".  Se administreaza pe cale bucala si prin aplicare locala, pe zonele afectate. Efectele incep sa se vada din prima saptamana. Al doilea produs folosit in tratamentul acestei afectiuni este un produs din gama Vital corespunzator  grupei dv. sanguina ( care va scurta timpul de vindecare si va actiona pentru intarirea generala a sistemului imunitar). In final, va recomand produsul Rhodiolin -un extract din trandafirul muntilor "Rhodiola Rosea", care actioneaza asupra sistemului nervos si amelioreaza dereglarile generale din organism.

Sau

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Rhodiolin 1-1-1
Shark Aid 1-1-1
Beta Carotene 1-1-0
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.