Boala de relux gastroesofagian

 In cazul refluxului gastro-esofagian ar fi sa manance mai multe mese pe zi si mai reduse cantitativ, masa de seara sa fie cu 2-3 ore inainte de culcare pentru evita regurgitatia acida in timpul nopti, dupa mese sa nu se intinda in pat. Puteti incerca Liquid Chlorophyll 1/2 linguriţă diluată în apă sau ceai sau chiar concentrată, zilnic. Acesta are un efect alcalinizant asupra tubului digestiv, reducand aciditatea.

Sau

 Dupa cum probabil bine stiti, boala de reflux gastro-esofagian nu se vindeca, dar simptomatologia acesteia poate fi atenuata prin diferite metode, din care un rol important il are modificarea stilului de viata. Acest lucru se refera la evitarea meselor abundente, mese cu cantitati mai mici de mancare, mai dese si sa mancati incet, mestecand bine alimentele. Luarea cinei sa fie cu cel putin 2 ore inainte de culcare, iar dupa masa evitati sa va intindeti. O conditie esentiala este renuntarea la fumat. De asemenea alcoolul, bauturile carbogazoase cat si cele prea calde sau reci nu sunt indicate. 
Dintre produsele CaliVita folositi Green Care 3x1 tb/zi (atentie! dupa 2 luni de consumi faceti pauza 1 luna) sau Liquid Chlorophill 1 lingurita/zi diluata in apa sau ceai.

Sau

 

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Liquid Chlorophyll 1-0-1
Green Care 1-1-1
Strong Bones 100 1-1-1
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.