Reumatism

Pentru dureri reumatice,in puseele acute luati White Willow 3x1 sau 3x2, dupa mese timp de 10 zile apoi White Willow 3x1 sau 2x1 pe zi asociat cu Joint Protex 3x1 pe zi.Dupa 20 zile de White Willow se poate continua doar cu Joint Protex. 

Sau

 Ingredientele active ale cartilajului de rechin ,din Shark Aid ,contribuie la functionarea normala a articulatiilor si la condrificarea normala si nu este cel mai indicat produs in cazul reumatismului. Printre suplimentele alimentare CaliVitadestinate ameliorarii simptomatologiei reumatismale sunt: White Willow 3x2 cps/zi (atentie daca sunteti sensibil la acidul acetilsalicilic), pentru reducerea inflamatiei si Joint Protex 3x1 tb/zi pentru mentinerea sanatatii articulatiilor (persoanele alergice la crustacee trebuie sa evite consumarea acestui produs). Rhodiolin se poate administra, dar pe o perioada de maxim 3 luni, dupa care este indicata o pauza de 1-2 luni pentru ca organismul sa nu se produce toleranta la acest produs.

Sau

Pentru reumatism - Pentru reducerea simptomatologiei din cadrul afecțiunii , folosiți White Willow 3x1cps/zi, Joint Protex 3x1tb/zi în timpul meselor și Samburex 1linguriță ( 5ml)/zi.

Sau

Urmatorul tratament naturist, care este benefic atat pentru persoanele active cat si pentru cele in varsta. este format din Joint Protex, Shark Aid, dupa care se continua cu Evening Primose Oil - toate se iau cu 30 de minute inainte de masa, cu un pahar de apa plata. Acestea sunt  produse naturale au puritate 100%.Acest tratament este benefic in scolioza, spondiloza, spondilita, osteoartrite, hernie de disc ,discopatii, inflamatiile articulatiilor si afectiuni reumatice, crampe musculare, intinderi de ligamente si muschi, crampe, dureri ale articulatiilor genunchiului si pentru asa-numitele "dureri de crestere" ale adolescentilor. 

Sau

Gonartroza presupune localizarea reumatis­mului degenerativ la articulaţia genun­chiu­lui. Tratament :Joint Protex - produs natural ce conţine sub­­stanţe prezente în mod normal în celulele car­tila­­ju­lui şi care acţionează îmbunătăţind funcţia arti­cu­laţiei, în plus, ca şi antiinflamatoarele şi anal­ge­zicele, atenuează durerea şi inflamaţia, dar fără efecte se­cundare .Shark Aid (cartilaj de rechin) - par­ti­cipă la rege­nerarea cartilajelor, reduce inflamaţia, durerea, redă mobilitatea arti­culaţiilor şi inhibă vascula­rizaţia locală în artrită, artroză, reumatism. Super Soya Lecithin (sau Triple Potency Lecithin) - Lecitina este indicată ca tratament naturist în aceste afecţiuni pentru redu­cerea dure­rilor articulare. Este un bun lubrifiant al articu­laţiilor şi este de mare ajutor persoanelor meteosensibile.Crema Vein Care (hirudină din salivă de lipitori) - dimi­nu­ează semnificativ inflamaţia articu­lară şi scade depozitele intra-articulare de fibrină, are efect calmant şi anestezic.

Sau

 

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Joint Protex 1-1-1
White Willow 1-1-1
Omega 3 1-1-1
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.