Rinita alergica

Principalele masuri in a evita manifestarile rinitei alergice ar fi sa evitati contactul cu alergenii cauzali, distrugerea acarienilor din locuinta, curatarea prafului din casa, minimalizarea contactului cu animale domestice, evitarea fumatului si a fumului, a aerului poluat, folosirea pernelor si saltelelor antialergice.

Puteti consuma produse Vital corespunzatoare grupei D-voastra sanguine si Noni Liquid sau caps 1 luna 2x1lingura sau cps/zi, urmatoarele 2 luni 1lingura dimineata si 1/2 seara, iar apoi 2x1/2 linuri/zi timp de 6 luni, cu pauza de 2-3luni, Strong Bones 3x1cps/zi si ImmunAid 3x1cps/zi sau Virago 3x1tb/zi pentru cresterea imunitatii. 

Sau

Pentru rinita vasomotorie dintre produsele noastre poate folosi Noni Liquid sau Caps 2x1 lingura(cps) /zi cu pauza dupa 6 luni de administrare si ImmunAid 3x1cps/zi sau Virago 3x1tb/zi pentru cresterea imunitatii impreuna cu Strong Bones 4x1 cps/zi.Evitarea fumului si a iritantilor si utilizarea unui umidificator  pot fi benefice in aceasta afectiune.

Sau

 

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Noni Capsule 1-1-1
Vitamina C Plus 1-0-0
Immunaid 1-0-1
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.