Sarcina

Produsul New Life Multivitamin poate fi consumat atat inainte de sarcina, in timpul sarcinii cat si pe perioada alaptarii. Puteti consuma 2x1tb zilnic in aceasta perioada.

Sau

Etapa postnatala are o foarte mare importanta, pentru ca acum trebuie sa aveti grija si de voi, dar si de bebelus. Si ce fericire este mai mare decat sa fii mama! Aveti nevoie de un climat afectiv deosebit, odihna si alimentatie corespunzatoare. Va recomand Rhodiolin-3 capsule pe zi, New Life Multivitamin - 2 capsule pe zi (un complex vitaminic ce acopera toate pierderile de vitamine din timpul sarcinii si dupa), Strong Bones (Calciu si Magneziu - 2 capsule pe zi). De asemenea - Vital corespunzatoare pentru grupa voastra  sanguina( care suplineste toate nevoile organismului ). Ve-ti constata ca va disparea sindromul postnatal si va ve-ti creste cu drag copilul. Pentru o dezvoltare armonioasa  ii poti administra 1 ml pe zi Infant Formula - un sirop foarte apreciat de sugari.

Sau

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
New Life Multivitamin 1-0-1
Vitamina E 1-1-0
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.