Stres

Pentru stres prelungit in cazul doamnelor,  incercati Stress Management 2x1 tb/zi, Vital Woman 1 tb/zi la pranz si Panax Ginseng 1 tb /zi dimineata.Dupa aceasta cura, de cate o cutie se poate administra New Life 2x2 tb/zi in timpul meselor.

Sau

Pentru stres folositi , Stress Managrement 2x1 tb/zi, Zen Thonic 3X1lingură/zi și puteti continua cu Rhodiolin, dar după 3 luni de administrare se face 1-2 luni de pauză, după care se poate relua.

Sau

Rhodiolin ajuta la mentinerea vitalitatii organismului si este recomandata celor expusi la stres/efort zilnic psihic sau fizic. Se consuma pe o perioada de maxim 3 luni, apoi se ia pauza 1-2 luni.

Sau

Suplimentul nutritivi cu efecte benefice asupra psihicului  este Rhodiolin care contine zinc si extract de Rhodiola rosea.Rhodiolin este un echilibrator in cazul stresului, are efect antidepresiv, stimuleaza imunitatea organismului, creste nivelul serotoninei si al dopaminei, are puternic efect antioxidant, normalizeaza bataile neregulate ale inimii (aritmia), in cazul diabeticilor accelereaza producerea insulinei, protejeaza ficatul de substantele toxice, creste energia sexuala, are efect antialgic (combate durerea), imbunatateste starea generala, activitatea fizica si psihica. Doza recomandata este 1-3 capsule pe zi. Ideal ar fi daca s-ar asocia Rhodiolinul-ul cu un alt produs natural numit Protect 4 Life, care contribuie la optimizarea functiei cerebrale, normalizeaza tensiunea, are efecte pozitive in stari depresive si anxioase, amelioreaza simptomele ce apar o data cu imbatranirea. Acest produs contine betacaroten, vitamina C, vitamina E, seleniu, ginkgo biloba. Doza recomandata este de 3 tablete pe zi.

Sau

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Rhodiolin 1-1-1
Melatonin 0-0-1
Vital Man 1-0-0 (doar pentru barbati)
Vital Woman 1-0-0 (doar pentru femei)
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.