Ulcer gastroduodenal

Produsul CaliVita care poate fi de ajutor in ulcer este Green Care 3x2tb/zi, sau Liquid Chlorophyll 1lingurita/zi

Sau

 Pentru gastrita incercati Green Care 3x2tb/zi SAU Liquid Chlorophyll 1lingurita/zi.

Sau

Pentru problemele de stomac, va putem recomanda Green Care 3x1 tb/zi sau Liquid Chlorophyll 1 lingurita /zi si Noni Liquid sau Caps 2x1lingura zi cu pauza 1-2 luni dupa 6 luni de consumare. Puteti alterna una din aceste produse si cu Shark Aid 2x1tb/zi sau Super Soya Lecithin 2x1cps/zi.

Sau

 In cazul gastritei este benefic in a evita alimentele care va fac probleme si a mancarurilor condimentate. Dintre produsele CaliVita incercati Green Care 3x1tb/zi pe stomacul gol sau o linguriţă diluată în apă sau ceai sau chiar concentrată, zilnic, la diferenta de 1/2 ore AC-Zymes sau Acidophilus with Psyllium1cps/zi si Oregano Oil 4 picături de ulei de oregano într-o lingură de apă sau suc de fructe, dupa mancare, timp de 2 luni. Apoi luati pauza 2 saptamani dupa care se poate relua.

Sau

Pentru ameliorarea simptomelor din gastrită, trebuie să aveți o dietă adecvată, să nu consumați alimente prăjite, evitați consumul de cafea sau tutun pe stomacul gol, mâncărurile condimentate și încercați să luați mesele la intervale regulate.Dintre suplimentele alimentare CaliVita, consumați ProBio Balance 1cps/zi pentru refacerea florei intestinale , Green Care 3x1 tb/zi timp de 2 luni după care se face pauza 1-2 luni și Ocean 21 2x1lingură/zi.

Sau

 

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Green Care 1-1-1
Digestive Enzymes 0-1-1
Rhodiolin 1-0-1
Paraprotex 1-1-1
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.