Ulcer varicos

Peste 80-85% dintre ulcerele de gamba sunt ulcere venoase, dezvoltandu-se datorita circulatiei venoase deficitare de la nivelul membrelor inferioare.Alte tipuri de ulcere de gamba includ ulcerele arteriale, ce rezulta datorita circulatiei deficitare de la nivel arterial, si piciorul diabetic (cu ulceratie), ce poate fi un rezultat al diabetului. Tratamentul local al acestuia se face de catre medicul specialist si consta in dezinfectia ulcerului si pansarea acestuia, eventual tratament antibiotic.Urmatoarele sfaturi ar putea ajuta la vindecarea mai rapida a ulcerului venos de gamba: mentinerea in forma prin plimbari regulate; imobilizarea, sedentarismul poate agrava ulcerul venoas de gamba si simptomele asociate, ca edemul. Atunci cand sunteti in pozitie sezut, se recomanda mentinerea membrelor inferioare elevate, evitarea traumatismelor locale, purtarea de incaltaminte corespunzatoare, folosirea unei creme recomandate de catre medicul specialist, eventual bandaj compresiv.

Sau

 Pentru varice superficiale folositi Vein Care aplicata de 2-3 ori pe zi, dar NU cand acestea sunt ulcerate si aveti plaga deschisa.

Sau

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Vein Protex 1-1-1
Ocean 21 0-2-1 linguri de sirop inainte de masa
Omega 3 1-1-1
Senior Formula 1-1-0 dupa masa
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.